ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τι άφησε ο Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ και τι βρίσκει σήμερα!

Μέρα με την νύχτα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που άφησε το 2009 ο Κριστιάνο, σε σχέση με αυτή που «παραλαμβάνει» σήμερα!

Τι άφησε ο Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ και τι βρίσκει σήμερα!

O Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να συνεχίσει σε δεύτερο κεφάλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους». Πόσα πράγματα έχουν αλλάξει όμως από το 2009 μέχρι και σήμερα στην ομάδα της Γιουνάιτεντ;

Ήταν καλοκαίρι του 2009 όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε πίσω του την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ για να μετακομίσει και να γίνει ο νεότερος «γκαλάκτικο» της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» πλήρωσαν πάρα πολύ ακριβά τον Πορτογάλο, κάνοντάς τον την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας (τότε). Και ο Κριστιάνο δεν απέτυχε να εντυπωσιάσει.

Ο Κριστιάνο έρχεται σαν ο οδηγός που θα μάθει στους νεότερους!

Φέτος, εν έτη 2021 και 12 ολόκληρα χρόνια μετά, η Γιουνάιτεντ έφερε πάλι πίσω τον «χρυσό παιδί» της. Έχοντας λάβει αγάπη όσο πολύ λίγοι, ο Κριστιάνο έρχεται και πάλι στο Μάντσεστερ για τους «κόκκινους διαβόλους». Μόνο που αυτή την φορά, έχει μάλλον δυσκολότερο έργο από την πρώτη.

Το 2009, η Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρισκόταν ακόμα (σχεδόν) στην κορυφή. Έναν χρόνο νωρίτερα, ως ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, ο Κριστιάνο είχε κατακτήσει το Champions League. Λίγους μήνες αργότερα, οι «κόκκινοι διάβολοι» κλήθηκαν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, κόντρα στην ανερχόμενη τότε Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Αν και τελικά η ήττα με 2-0 έφερε τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή της Ευρώπης, η Γιουνάιτεντ ήταν ακόμα μια τεράστια δύναμη.

Τα χρόνια στην μετά Κριστιάνο εποχή ήταν αισθητά πιο δύσκολα, ενώ με την απόσυρση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 2013, οι δυσκολίες έφτασαν σχεδόν στον… Θεό. Από τότε, η Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ενώ οι τίτλοι έρχονταν σχεδόν με το σταγονόμετρο!

Αυτά όμως έρχεται να αλλάξει ο Ρονάλντο! Το 2003, ήταν ένας νεαρός που ερχόταν σε μια ομάδα γεμάτη ηγέτες και μεγάλους παίκτες. Μετά από 18 χρόνια, έρχεται πάλι αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ως ένας ηγέτης, ο οποίος θα μάθει σε νέους παίκτες πως να φτάσουν στην κορυφή.

Από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουνάιτεντ του 2008, ο Κριστιάνο είναι ο μόνος εν ενεργεία παίκτης σήμερα! Γκιγκς, Σκόουλς, Ρούνεϊ, Τέβες και οι υπόλοιποι έχουν αποχαιρετήσει. Όμως ο Ρονάλντο έρχεται για να γράψει πάλι με λαμπρά γράμματα στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων»!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ