ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το τηλέφωνο του Σερ Άλεξ έκανε τον Κριστιάνο να αλλάξει γνώμη!

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου και τον «έψησε» για Γιουνάιτεντ.

Το τηλέφωνο του Σερ Άλεξ έκανε τον Κριστιάνο να αλλάξει γνώμη!

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές μεταγραφές του καλοκαιριού ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μέχρι και το 2023! Έτσι, ο Πορτογάλος φορ θα φορέσει και πάλι την κόκκινη φανέλα για πρώτη φορά, μετά το 2009! Όταν και έφυγε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, είχε επαφές με τη Σίτι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας ήθελαν και θέλουν έναν επιθετικό, όπου θα μετατρέπει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούν. Από την πρώτη στιγμή προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι ο 36χρονος στράικερ ήταν κάτι παραπάνω από θετικός, ώστε να γίνει παίκτης τους. Αλλά φαίνεται πως όλα άλλαξαν, μετά από ένα τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργιουσον.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Football Stuff» o «Φέργκι» μίλησε με τον παλιό του ποδοσφαιριστή. Μεταξύ άλλων φέρεται να του είπε ότι δεν χρειάζεται να πάει στη Σίτι, γιατί θα κάνει κακό στην εικόνα του και τον συμβούλεψε -όπως έχει κάνει άλλωστε πολλές φορές κατά το παρελθόν- να δώσει τα χέρια με τη Γιουνάιτεντ που φαίνεται ότι και πάλι έχει ένα δυνατό και αξιόλογο σύνολο, όπου μπορεί με αυτό να διεκδικήσει τίτλους.

Ο Κριστιάνο δεν το σκέφτηκε πολύ. Άκουσε τον μέντορά του και μετά από μερικές μόλις ώρες ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους» του Μάντσεστερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Έτοιμος για το κάτι παραπάνω ο Κριστιάνο με τη Γιουνάιτεντ! 

Έτοιμος για το κάτι παραπάνω ο Κριστιάνο με τη Γιουνάιτεντ!

Τα τελευταία χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Φέτος κάτι φαίνεται πως αλλάζει. Όχι μόνο στο υλικό που έχει στα χέρια του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά και γενικότερα στο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της αγγλικής ομάδας.

Από ταλέντο άλλο τίποτα. Αλλά για την κορυφή της Premier League δεν φτάνει μόνο αυτό. Χρειάζεται και η εμπειρία. Η πείρα και οι παραστάσεις. Όλα αυτά και άλλα πολλά τα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλούσιο βιογραφικό του. Σίγουρα απλά και μόνο η παρουσία του θα δώσει το κάτι παραπάνω σε όλη τη Γιουνάιτεντ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ