ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τότε κάνει ντεμπούτο με Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο!

Το πρώτο παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμένεται να είναι αυτό απέναντι στη Νιούκαστλ στις 11 Σεπτεμβρίου.

Τότε κάνει ντεμπούτο με Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο!

«Καυτό» ήταν το φετινό καλοκαίρι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν τους Τζέιντον Σάντσο και Ραφαέλ Βαράν, αλλά κράταγαν το καλύτερο για το τέλος. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος φορ άφησε τη Γιουβέντους, μετά από τρία χρόνια και έδωσε τα χέρια με τους Άγγλους ως το 2023.

Ο έμπειρος στράικερ έχει μπροστά του δύο χρόνια για να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον βοήθησε αρκετά, ώστε να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα. Οι φίλοι της αγγλικής ομάδας δεν μπορούν να περιμένουν την ώρα και τη στιγμή που θα τον δουν και πάλι με τη φανέλα της ομάδας τους. Όπως έκανε γνωστό η αγγλική ιστοσελίδα «Manchester Evening News» ο 36χρονος φορ θα είναι έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Νιούκαστλ που θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Γι' αυτό θα αργήσει, έστω και λίγο, η πρώτη εμφάνιση του Κριστιάνο με τη Γιουνάιτεντ! 

Γι’ αυτό θα αργήσει, έστω και λίγο, η πρώτη εμφάνιση του Κριστιάνο με τη Γιουνάιτεντ!

Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν της Γιουβέντους κόντρα στην Ουντινέζε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έδωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο φανέλα βασικού, γιατί η φυσική του κατάσταση δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο. Κάτι που φαίνεται πως ήταν δικαιολογία.

Η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού μπορεί να έχει επισημοποιηθεί από την αγγλική ομάδα, όμως, ο έμπειρος επιθετικός πρέπει να περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, το ντεμπούτο του δεν θα γίνει με τη Γουλβς, μιας και φαίνεται πως τα χαρτιά του δεν θα έχουν ακόμη φτάσει στα χέρια της Γιουνάιτεντ και μέχρι να ξεπεραστούν κάποια τυπικά θεματάκια γραφειοκρατικού χαρακτήρα θα λείψει από την αναμέτρηση με τους «λύκους».

Ίσως και να είναι καλύτερο αυτό. Μιας και η μεγάλη επιστροφή θα γίνει στο «Ολντ Τράφοντ» στις 11 Σεπτεμβρίου με τη Νιούκαστλ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος μετράει δέκα γκολ σε 11 αναμετρήσεις με τις «καρακάξες». Για να δούμε τι θα γίνει τότε! Πάντως όλοι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ -και όχι μόνο- περιμένουν το εν λόγω ματς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ