ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Από το κακό στο χειρότερο η Γιουβέντους! (vid)

Ήττα- σοκ για τη Γιουβέντους στο Τορίνο από την Έμπολι με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Serie A. Κακό ξεκίνημα από τους «μπιανκονέρι».

Από το κακό στο χειρότερο η Γιουβέντους! (vid)

Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και πολύ καλά για τη Γιουβέντους φέτος. «Γκέλα» την πρώτη αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ουντινέζε. Ήττα στη δεύτερη… στροφή της Serie A στο εντός έδρας ματς με την Έμπολι με σκορ 1-0!

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής! Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ναι μεν είχαν την μπάλα στα πόδια τους, όμως, δεν μπορούσαν με τίποτα να φτάσουν στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Έτσι, το τέρμα του Μανκούσο έδωσε ένα μεγάλο «διπλό» στην Έμπολι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Όλοι τις τελευταίες ημέρες στη Γιουβέντους είχαν το μυαλό τους στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα μείνει; Θα φύγει; Ποιες είναι οι σχέσεις του Πορτογάλου φορ με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι; Πλέον ο έμπειρος στράικερ ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι στη «Μεγάλη Κυρία» που θα χρειαστεί καιρό, μέχρι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να μάθει να παίζει χωρίς εκείνον.

Κάτι που φάνηκε και στο εντός έδρας ματς με την Έμπολι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Serie A. Οι γηπεδούχοι έχασαν με σκορ 1-0 και δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα. Αλλά δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα αυτό που δείχνει ότι υπάρχει… θέμα στην ομάδα του Τορίνο.

Είναι η γενικότερη εικόνα που σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την ομάδα των περασμένων ετών που μπορούσε να μείνει πίσω στο σκορ και με την μπάλα κάτω να φέρει την ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην είχαν την κατοχή, όμως, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 21′ με τον Μανκούζο.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά ο Πάουλο Ντιμπάλα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν με κάποιο τέρμα την υπεροχή τους. Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν μιας και η Έμπολι έπαιζε με πάθος και δύναμη και έδειχνε πόσο καλά στημένη ήταν από το κέντρο και πίσω. Κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολες τις προσπάθειες των «μπιανκονέρι».

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενός παίκτη που μπορούσε να κάνει τη διαφορά στα δύσκολα, ήταν εμφανής και όσο και αν προσπάθησαν οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εν τέλει δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα για να κάνουν το 1-1 και έτσι η Έμπολι πήρε ένα πολύ μεγάλο «διπλό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ