ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ο Ομπαμεγιάνγκ ξέρει τι πρέπει να αλλάξει… αύριο στην Άρσεναλ!

Το επίπεδο στην Άρσεναλ έχει πάρα πολύ, κάτι που είναι εμφανές, με αποτέλεσμα ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να μιλήσει για το τι πρέπει να αλλάξει!

Ο Ομπαμεγιάνγκ ξέρει τι πρέπει να αλλάξει… αύριο στην Άρσεναλ!

Ο Πιερ Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι από τους πιο έμπειρους και πιο ταλαντούχους παίκτες της Άρσεναλ. Παράλληλα, είναι εκείνος με το πιο ακριβό συμβόλαιο στον σύλλογο του Λονδίνου. Παρόλα αυτά στο εκτός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά όσο και αν προσπάθησε.

Τα πράγματα για τους «κανονιέρηδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η μία ήττα διαδέχεται την άλλη και η εικόνα τους μόνο θετική δεν είναι. Παρόλα αυτά ο Γκαμπονέζος στράικερ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου, τόνισε πόσο σημαντικό είναι για όλους να δώσουν το κάτι παραπάνω και να ανεβάσουν το επίπεδο που για την ώρα είναι πολύ χαμηλό, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα.

«Πρέπει να πάρεις ρίσκα στο παιχνίδι. Πρέπει να βγαίνει πρώτος στις διεκδικήσεις της μπάλας. Και εμείς όλα αυτά δεν τα κάναμε στο παιχνίδι με τη Σίτι. Ειδικά, μετά την κόκκινη κάρτα, ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς. Όμως, όλα όσα δώσαμε δεν ήταν αρκετά. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί και να ανεβάσουμε το επίπεδο.

Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας και να δούμε που κάναμε τα λάθη. Τι πρέπει να αλλάξουμε και που πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με χαρακτήρα. Πρέπει σε κάθε ματς από εδώ και πέρα να τα δίνουμε όλα. Εμείς οι παίκτες πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας. Παίζουμε στην Άρσεναλ και πρέπει να το κάνουμε με αξιοπρέπεια και τιμή», είπε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Ομπαμεγιάνγκ και οι... παλιοί πρέπει να βγουν μπροστά τώρα!

O Ομπαμεγιάνγκ και οι… παλιοί πρέπει να βγουν μπροστά τώρα!

Η Άρσεναλ έχει ξοδέψει τα πιο πολλά χρήματα από κάθε άλλη ομάδα της Premier League. Παρόλα αυτά για την ώρα στο πρωτάθλημα μετράει μόνο ήττες. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ξέρει ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε… μεταβατική περίοδο.

Γι’ αυτό τόσο εκείνος όσο και άλλες… παλιοσειρές πρέπει να βοηθήσουν τους πιο νέους να προσαρμοστούν όσο πιο άμεσα γίνεται.

«Η φάση της νέας αρχής και ότι πρέπει να χτίσουμε εκ νέου ένα νέο σύνολο δεν είναι εύκολο. Αντιθέτως, είναι πολύ δύσκολο. Και αυτό είναι κάτι που το ξέραμε. Όμως, είμαστε ομάδα. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Είτε στα εύκολα, είτε στα δύσκολα. Όλοι εμείς που είμαστε πιο έμπειροι παίκτες χρειάζεται να δείξουμε τον δρόμο προς τους νεότερους.

Το γνωρίζω εξ αρχής ότι αυτό δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Πρόκειται για κάτι δύσκολο. Ωστόσο, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», υπογράμμισε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ