ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Όρθια η Τσέλσι στο κατηφορικό Άνφιλντ (vid)

Άντεξε η Τσέλσι! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία στο Άνφιλντ (1-1) παλεύοντας για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο κόντρα στη Λίβερπουλ.

Όρθια η Τσέλσι στο κατηφορικό Άνφιλντ (vid)

Όντας με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, η Τσέλσι κατάφερε να αποδράσει από το Άνφιλντ με έναν «χρυσό» βαθμό. Η Λίβερπουλ προσπάθησε για την νίκη όμως βρήκε απέναντί της έναν σταθερότατο Μεντί. Το τελικό 1-1 διατηρεί και τις δύο ομάδες στην κορυφή της Premier League. Το σκορ άνοιξε στο 22′ ο Χάβερτζ για τους φιλοξενούμενους. Ισοφάρισε στο 46′ ο Σαλάχ με πέναλτι, φάση που έφερε και την αποβολή του Τζέιμς.

Το ματς

Το ντέρμπι της αγωνιστικής! Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε στο κατάμεστο Άνφιλντ την Τσέλσι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τις διατηρούσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο ξεκίνημα του αγώνα η Τσέλσι ήταν αυτή που έδειχνε να πατάει καλύτερο στο γήπεδο. Με τους Μάουντ και Λουκάκου στην επίθεση οι «μπλε» δημιούργησαν κινδύνους στην περιοχή της Λίβερπουλ. Στο 22′ η ομάδα του Τόμας Τούχελ ευτύχησε να βρει πρώτη τα αντίπαλα δίχτυα.

Εκτέλεση κόρνερ του Ρις Τζέιμς, εξαιρετική κεφαλιά από τον Χάβερτζ με τον Άλισον να μην καταφέρνει να απομακρύνει τον κίνδυνο. Το γκολ της Τσέλσι άναψε για τα καλά το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα απόδοση αναζητώντας τον δρόμο της ισοφάρισης πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά το γκολ ήρθε έστω και με περιπέτεια. Στο 45′ η εκτέλεση κόρνερ της Λίβερπουλ έφερε αναμπουμπούλα στα καρέ της Τσέλσι. Πρώτα ο Μάτιπ και στην συνέχεια ο Μανέ προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ. Μία το δοκάρι και μία ο Τζέιμς απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Ο αμυντικός της Τσέλσι όμως χρησιμοποίησε το χέρι για να αποσοβήσει το μοιραίο. Η φάση εξετάστηκε από το VAR με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και να δίνει κόκκινη στον αμυντικό της Τσέλσι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να κερδίζει τον Μεντί και να γράφει το 1-1, σκορ που διαμόρφωσε το πρώτο μέρος του αγώνα. Άνφιλντ Λίβερπουλ Τσέλσι

Η Λίβερπουλ πίεσε ασφυκτικά όμως η Τσέλσι άντεξε

Στην επανάληψη όντας με παίκτη παραπάνω οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Η Τσέλσι μοιραία οπισθοχώρησε με τους παίκτες του Τούχελ να έχουν πλέον στο μυαλό τους το να μην δεχθούν γκολ. Στα πρώτα 20 λεπτά της επανάληψης η ομάδα του Κλοπ σφυροκοπούσε την περιοχή της Τσέλσι. Συνεχόμενα καλά σουτ από τους Φαμπίνιο, Μανέ, Φαν Ντάικ και Χέντερσον έβρισκαν απάντηση από τον Μεντί.

Μετά το 65′ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να απορροφούν τους κραδασμούς και να ροκανίζουν ευκολότερα τον χρόνο. Παρόλα αυτά η κατοχή της μπάλας συνέχιζε να παραμένει στα πόδια των παικτών της Λίβερπουλ. Στο 86′ του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ πέρασε και ο Τσιμίκας.

Η Λίβερπουλ στο φινάλε έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να πάρει το τρίποντο. H Λίβερπουλ προσπάθησε στο φινάλε να πετύχει το γκολ της νίκης ωστόσο η Τσέλσι άντεξε. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την αναμέτρηση ισόπαλη, στο 1-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ