ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Πάλι τα ίδια για Ρεάλ – Με οκτώ απουσίες στην Μπέτις

Η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της πάντα μαχητικής Ρεάλ Μπέτις. Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει το διπλό όμως ξανά δεν υπολογίζει σημαντικές μονάδες.

Πάλι τα ίδια για Ρεάλ – Με οκτώ απουσίες στην Μπέτις

Την περασμένη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πληγεί ανεπανόρθωτα από τους τραυματισμούς. Τότε ο Ζινεντίν Ζιντάν πάλευε κάθε εβδομάδα κάνοντας αλχημείες στην ενδεκάδα να διατηρήσει τον σύλλογο εντός στόχων. Στο φινάλε της σεζόν οι Μαδριλένοι έφθασαν κοντά στην πηγή όμως οι απουσίες της αρνήθηκαν να κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της τους τίτλους. Φέτος η νέα προσπάθεια στη «Βασίλισσα» έχει στη θέση του «καπετάνιου» τον πολύπειρο, Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση του Φλορεντίνο Πέρεθ γνωρίζοντας πως η ομάδα δεν πρόκειται να ενισχύσει σημαντικά τις γραμμές της. Ο Αντσελότι με υπομονή δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία και τώρα επιδιώκει να παρουσιάσει στο χορτάρι τα αποτελέσματα. Η τύχη όμως και στη δική του περίπτωση γύρισε την πλάτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης και πάλι μοιάζει με ένα απέραντο νοσοκομείο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

H αποστολή της Ρεάλ για το αποψινό παιχνίδι στην Ανδαλουσία κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις έχει σημαντικές ελλείψεις. Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντρις και Ντάνι Θεμπάγιος συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός προπονήσεων αντιμετωπίζοντας άπαντες προβλήματα τραυματισμών. Το ίδιο θέμα που παρατηρείται στην μεσαία γραμμή αντιμετωπίζεται και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μεντί και Μαρσέλο συνεχίσουν να βρίσκονται εκτός μάχης, αποτέλεσμα τη θέση στο βασικό σχήμα να παίρνει ξανά ο Αλάμπα. Εκτός αποστολής από το αποψινό παιχνίδι είναι και ο δεύτερος τερματοφύλακας Λουνίν. Ο ταλαντούχος άσσος επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στις προπονήσεις αφήνοντας πίσω του τον COVID-19.

Γεμάτο το απουσιολόγιο της Ρεάλ Μαδρίτης

Εκτός μάχης για το παιχνίδι με την Μπέτις είναι επίσης και οι Οντριοθόλα και Νάτσο. Ο πρώτος αποχώρησε από τη Ρεάλ πηγαίνοντας σήμερα στη Φλωρεντία και την Φιορεντίνα. Ο δεύτερος είναι τραυματίας. Ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να παρατάξει στην Ανδαλουσία ενδεκάδα που θα θυμίζει κατά πολύ αυτή με τη Λεβάντε.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κέρβερος, Τιμπό Κουρτουά. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Βάσκεθ, Μιλιτάο, Βαγιέχο και Αλάμπα. Στον χώρο του κέντρου θα δεσπόζουν τρεις, Κασεμίρο, Ίσκο και Βαλβέρδε. Η τριάδα της επίθεσης επίσης παραμένει ίδια με αυτή που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με τη Λεβάντε. Καρίμ Μπενζεμά μαζί με Αζάρ και Μπέιλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ