ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τζούφιες κάνες… οπλισμένοι «Πολίτες» (vid)

Από πεντάρα σε πεντάρα οι «Πολίτες». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντόλα διέσυρε την κάκιστη Άρσεναλ (5-0) και συνέχισε με νέο τρίποντο το ταξίδι της στην Premier League.

Τζούφιες κάνες… οπλισμένοι «Πολίτες» (vid)

H Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να μπει ποτέ στη διαδικασία να ιδρώσει διέσυρε το πτώμα της Άρσεναλ στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «Πολίτες» με τους Γκουντογκάν, Τόρες (2), Ζεσούς και Ρόντρι επικράτησαν 5-0 των Λονδρέζων και συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Τραγική εικόνα για τους φιλοξενούμενους, με την ομάδα του Αρτέτα να παραδίνεται άνευ όρων από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το ματς

Ντέρμπι στα χαρτιά! Από την αρχή ήταν γνωστό πως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν το φαβορί και η Άρσεναλ το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Η παρέα του Τζακ Γκρίλις είχε διάθεση να καθαρίσει το παιχνίδι από το ξεκίνημα. Οι «Πολίτες» έστειλαν νωρίς το πρώτο μήνυμα στους αντιπάλους τους. Μόλις στο 7′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ φθάνοντας στην πηγή με τον Ιλκάι Γκούντογκαν. Ο Γερμανός πήρε την κεφαλιά από τον Τζέιμπερς έπειτα από σέντρα του Ζεσούς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λένο. Άρσεναλ Πολίτες

Σαν να μην έφθανε αυτό και πριν καλά καλά η Άρσεναλ καταλάβει πως βρέθηκε πίσω στο σκορ δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Δράστης αυτή τη φορά ο Φεράν Τόρες. Ο Ισπανός φορ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των Λονδρέζων και από κοντά πλάσαρε τον Λένο για το 2-0. Στη συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι επέβαλε κατά κράτος τον ρυθμό της. Στο 33′ τα πράγματα ουσιαστικά τελείωσαν από πλευράς Άρσεναλ. Ο Τζάκα αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα με τον διαιτητή να τον τιμωρεί για το άτσαλο μαρκάρισμά του. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η Σίτι έβαλε και τρίτο τέρμα με πρωταγωνιστή τον Γκάμπριελ Ζεσούς. Ο Βραζιλιάνος νίκησε εύκολα άμυνα και Λένο και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με 3-0.

Έκαναν ό,τι ήθελαν οι «Πολίτες» – Τραγική Άρσεναλ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο 53′ ήταν η σειρά του Ρόντρι να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς. Ο Ισπανός χαφ με πανέμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία εκεί που ο Λένο δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Από εκεί και πέρα κα μέχρι το φινάλε του αγώνα άπαντες λίγο πολύ περίμεναν το τέλος. Πολίτες Τόρες

Οι «Πολίτες» κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους – η κατοχή ξεπέρασε το 82% – με την Άρσεναλ να μένει να κοιτά τις προσπάθειες των αντιπάλων της. Στέρλινγκ και Μαχρέζ μπήκαν στο παιχνίδι δίνοντας έξτρα ποιότητα και φρεσκάδα.  Ο Φεράν Τόρες όμως ήταν αυτός που ξαναχαμογέλασε.  Στο 84′ ο Ισπανός βρήκε ξανά δίχτυα κάνοντας δύο τα προσωπικά του τέρματα και συνολικά πέντε αυτά της ομάδας του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ