ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μόνη πρώτη με 3×3 μετά από… αιώνες η Τότεναμ! (vid)

Το 3χ3 έκανε η ανεβασμένη φέτος Τότεναμ, που παρά την δύσκολη επικράτηση της με 1-0 επί της Γουότφορντ είχε τον Σον να την προσέχει!

Μόνη πρώτη με 3×3 μετά από… αιώνες η Τότεναμ! (vid)

Με μεγάλη δυσκολία, αλλά με… πονηρό Σον, η Τότεναμ έκαμψε την αντίσταση της Γουότφορντ με 1-0 στο Λονδίνο. Οι «πετεινοί» τα βρήκαν «σκούρα» με τους «χόρνετς», όμως η πανέξυπνη έμπνευση του Κορεάτη αστέρα της έφερε την νίκη και το 3 στα 4 για την ομάδα του Νούνο!

Παμπόνηρος ο Σον, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε!

Στο Λονδίνο, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Ναι μεν η Τότεναμ είχε μια σχετική υπεροχή, όμως οι «πετεινοί» ήταν από ελάχιστα έως καθόλου απειλητικοί. Καλά διαβασμένοι, οι «χόρνετς» δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να παραβιάσουν την εστία τους.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε μετά από 26 ολόκληρα λεπτά, όταν ο Τανγκανγκά εκμεταλλεύτηκε έξυπνα την εκτέλεση ενός κόρνερ. Αν και η προσπάθεια του Άγγλου αμυντικού ήταν αρκετά καλή, η αντίδραση του τερματοφύλακα της Γουότφορντ, Ντάνιελ Μπάχμαν ήταν σωστή.

Τον «γόρδιο δεσμό» της Γουότφορντ όμως κατάφερε να λύσει με έξυπνο τρόπο ο συνήθης ύποπτος για ακόμα μια σεζόν, Σον. Στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, η Τότεναμ είχε κερδίσει φάουλ από τα αριστερά. Από μια θέση που περισσότερο περιμένεις σέντρα, παρά σουτ, ο Σον έδειξε πόσο… πονηρός είναι. Με περίεργη εκτέλεση, η μπάλα πήρε φάλτσα, αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ με ευφυέστατο τρόπο, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Σπουδαίες (χαμένες) ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς

Στην επανέναρξη, η Γουόρφορντ προσπάθησε να αντιδράσει. Με πρωταγωνιστή τον Κούτσκα, οι φιλοξενούμενοι χαράμισαν μια τεράστια προσπάθεια στο 53′ για να ισοφαρίσουν. Αυτή η φάση αφύπνισε την Τότεναμ, η οποία θέλησε να καθαρίσει το ματς. Αρχικά, ο Ντέλε Άλι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 68′, αστοχώντας από καλή θέση.

Μετά από λίγα λεπτά ήταν η σειρά του Κέιν να σπαταλήσει και αυτός ευκαιρία για γκολ. Ο αρχηγός της Τότεναμ παρότι μπόρεσε να ελέγξει την μπάλα, σούταρε στην εστία με δύναμη. Ο Μπάχμαν όμως έβαλε δυνατά τα χέρια του, με την πορεία της μπάλας να σταματά στο δοκάρι.

Παρά την αδυναμία της να σκοράρει κάποιο γκολ με τις υπόλοιπες ευκαιρίες της, η Τότεναμ έφτασε στην νίκη. Τρίτη επικράτηση σε τρεις αγώνες και αυτή με 1-0. Με το σκορ όμως να μην ενδιαφέρει κανέναν, ο Νούνο φαίνεται πως έχει κάνει καλή αρχή στο Λονδίνο. Μόλις για 6η φορά στην ιστορία τους σημειώνουν τρεις σερίν νίκες στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ