ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Η Ρέιντζερς έχει πάρει τον… αέρα της Σέλτικ! (vid)

Η Ρέιντζερς τα βρήκε... μπαστούνια απέναντι σε μια εξαιρετική Σέλτικ, αλλά βρήκε τον τρόπο να κερδίσει σε ακόμη ένα ντέρμπι χάρη στην κεφαλιά του Ελάντερ (1-0).

Η Ρέιντζερς έχει πάρει τον… αέρα της Σέλτικ! (vid)

Της έχει πάρει τον… αέρα με κάθε τρόπο. Η Ρέιντζερς αν και είδε τη Σέλτικ να της βάζει δύσκολα στο «Άιμπροξ», βρήκε και πάλι τρόπο να την κερδίσει. Μια κεφαλιά του Ελάντερ ήταν αρκετοί για τους «Προτεστάντες» (1-0) που νίκησαν για τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι τους «Καθολικούς», από τους οποίους είναι αήττητοι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια (έξι νίκες, μια ισοπαλία). Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, που δεν βρισκόταν στον πάγκο, όντας σε καραντίνα λόγω επαφής με κρούσμα covid-19. Έδειξε καλά στοιχεία και πιθανώς άξιζε κάτι περισσότερο η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, που ηττήθηκε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ένα πρώτο μέρος σκέτο… Old Firm

Η Ρέιντζερς μπήκε πιο δυνατά στο ματς κι απείλησε πρώτη φορά μόλις στο 2′. Ο Μπάρισιτς έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Μορέλος σούταρε στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το παιχνίδι έχασε σε ρυθμό μετά το δυνατό ξεκίνημα του. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 20ό λεπτό για την επόμενη καλή στιγμή του, που ήταν για τη Σέλτικ. Ο Φουρουχάσι μετά από κόντρες βρήκε χώρο στην περιοχή και σούταρε, αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι, που πατούσαν καλύτερα, έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ. Ο Φουρουχάσι έβγαλε τον Έντουαρντ απέναντι από τον ΜακΡόρι, αλλά εκείνος έστειλε την μπάλα άουτ στο τετ-α-τετ. Το ματς απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό και στο 31′ οι γηπεδούχοι πλησίασαν και αυτοί το γκολ. Ο Κεντ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και πλάσαρε, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Χαρτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, το οποίο έληξε χωρίς σκορ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ρέιντζερς

Ελάντερ, ο… λυτρωτής της Ρέιντζερς

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετά πιο αργό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δίνουν ουκ ολίγες «μάχες» στη μεσαία γραμμή. Η Ρέιντζερς ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 57′. Ο Γκόλντσον νίκησε τους πάντες στον αέρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Το σουτ του Ρουφ τέσσερα λεπτά αργότερα είχε την ίδια κατάληξη. Τελικά η πίεση της Ρέιντζερς απέδωσε καρπούς στο 67′. Ο Μπάρισιτς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ελάντερ με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Χάρτι κι έκανε το 1-0!

Η Σέλτικ θέλησε να αντιδράσει άμεσα και στο αμέσως επόμενο λεπτό λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Ο Φουρουχάσι βρέθηκε απέναντι από τον ΜακΡόρι μέσα στην περιοχή, αλλά εκείνος τον νίκησε στο τετ-α-τετ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέσουν και έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ στο 85′. Ο Σόρο βρήκε με κάθε τον Φουρουχάσι κι εκείνος πλάσαρε, με τον ΜακΡόρι να διώχνει με το πόδι. Ωστόσο, το 1-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Η Ρέιντζερς πανηγύρισε έτσι την τρίτη σερί νίκη της σε Old Firm, μένοντας αήττητα για έβδομο σερί ματς απέναντι στη Σέλτικ. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έφτασε τους εννιά βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας χάσει βέβαια το τρομερό αήττητο της. Από την άλλη, οι «Καθολικοί», που άξιζαν κάτι παραπάνω από το ματς έμειναν στους έξι βαθμούς και την 6η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρέιντζερς (Στίβεν Τζέραρντ): ΜακΡόρι, Μπάλογκαν, Γκόλντσον, Ελάντερ, Μπάρισιτς, Αρίμπο, Ντέιβις, Καμαρά, Κεντ (89′ Άρφιλντ), Ρουφ (74′ Λούντστραμ), Μορέλος (84′ Σακάλα).

Σέλτικ (Άγγελος Ποστέκογλου): Χαρτ, Ράλστον, Στάρφελτ, Γουέλς, Γιουράνοβιτς, Κρίστι, Τέρνμπουλ (67′ Σόρο), ΜακΓκρέγκορ, Αμπάντα (86′ Μοντγκόμερι), Φουρουχάσι, Έντουαρντ (67′ Ρόγκιτς).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ