ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Και να μην… τραβάει, έχει Ντεπάι! (vid)

Με τον Μέμφις Ντεπάι και πάλι σε ρόλο πρωταγωνιστή, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Χετάφε στο Καμπ Νου και συνέχισε την αήττητη πορεία της στην La Liga.

Και να μην… τραβάει, έχει Ντεπάι! (vid)

H Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Χετάφε. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 2-1 των Μαδριλένων στο Καμπ Νου. Σέρτζι Ρομπέρτο και Ντεπάι τα γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Σάντρο είχε ισοφαρίσει σε 1-1.

Το ματς

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να ευχηθεί η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι κόντρα στη Χετάφε. Οι Καταλανοί μπήκαν με ψυχολογία και κατάφεραν να βρουν δίχτυα στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Μόλις 90 δευτερόλεπτα από τη σέντρα η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν άνοιξε το σκορ χάρις την κοντινή προβολή του Σέρτζι Ρομπέρτο. Ο Ισπανός χαφ πάτησε την αντίπαλη περιοχή και εκμεταλλεύτηκε άψογα την ασίστ του Ζόρντι Άλμπα από τα αριστερά.

Το προβάδισμα έλυσε τα… πόδια στους γηπεδούχους όμως έφερε ταυτόχρονα και υπέρμετρη χαλάρωση. Στο 18′ η Χετάφε βρήκε τρόπο αντίδρασης. Γρήγορη αντεπίθεση από τους Μαδριλένους με τους Σάντρο και Αλένια. Αργές επιστροφές από την άλλη και 1-1. Οι δύο παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά το ένα δύο με τον Σάντρο στο φινάλε να παραβιάζει την εστία του τερ Στέγκεν με δυνατό σουτ.

Με υπογραφή Ντεπάι το 2-1

Η Μπαρτσελόνα έχοντας δεχθεί ένα ακόμη τέρμα φέτος έδειξε να συνέρχεται γρήγορα. Ανέκτησε την μπάλα και σταδιακά προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλο. Στο 31′ οι Καταλανοί με τον νέο τους ηγέτη, Μέμφις Ντεπάι κατάφεραν να βρουν δίχτυα και να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Ο Ολλανδός πήρε την μπάλα έπειτα από πάσα του Ντε Γιονγκ. Πάτησε περιοχή, ταλαιπώρησε τον αντίπαλο αμυντικό και με όμορφο πλασέ κέρδισε τον Σόρια γράφοντας το 2-1. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ντεπάι Μπαρτσελόνα

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Χετάφε όχι μόνο κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα αλλά για μεγάλο διάστημα επέβαλλε και τον ρυθμό της. Οι φιλοξενούμενοι με σωστές τοποθετήσεις περιόρισαν τους κινδύνους και χωρίς βιασύνες ανέβηκαν στο γήπεδο. Οι Καταλανοί με βαριά πόδια κυρίως αμυντικά έδωσαν δικαιώματα με τη Χετάφε να φθάνει δύο φορές κοντά στην ισοφάριση.

Από το 65′ και μετά οι Μαδριλένοι ωστόσο έβγαλαν κούραση. Οι γηπεδούχοι πήραν εξ ολοκλήρου την κατοχή της μπάλας και περιόρισαν τους κινδύνους στο ελάχιστο. Το προβάδισμα της Μπαρτσελόνα παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα. Οι «μπλαουγκράνα» πανηγύρισαν τη δεύτερη φετινή τους νίκη στο Καμπ Νου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ