ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Γκρίνγουντ ημέρευσε τους «Λύκους» (vid)

Με killer Γκρίνγουντ που θα ζήλευε και ο Κριστιάνο. Ο ταλαντούχος επιθετικός μίλησε ξανά για τη Γιουνάιτεντ καθώς με δικό του γκολ η ομάδα του δραπέτευσε (0-1) από το Μολινό.

Ο Γκρίνγουντ ημέρευσε τους «Λύκους» (vid)

Είχε Γκρίνγουντ η Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι αν και χειρότεροι της Γουλβς κατάφεραν να αποδράσουν με σπουδαία νίκη από το Μολινό. Ο Μέισον Γκρίνγουντ στο 80′ με προσωπικό γκολ χάρισε ένα τρίποντο χρυσάφι στην ομάδα του. Άτυχοι οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι αλλά τους έλειπε το γκολ.

To ματς

Μετά το ταξίδι στο Σαουθάμπτον ακόμη μία δύσκολη αποστολή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φιλοξενήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής από τη Γουλβς στο Μολινό. Οι «Λύκοι» μην έχοντας βαθμό με το πέρας της 2ης αγωνιστικής ήθελαν κόντρα στην ομάδα του Σόλσκιερ να παλέψουν για τη νίκη. Και αυτό έκαναν καθώς από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Κυνηγώντας κάθε μπάλα οι γηπεδούχοι έβαλαν από νωρίς δύσκολα στους αντιπάλους τους.

Με τους Τραορέ και Μουτίνιο σε εξαιρετική κατάσταση η Γουλβς πίεσε την άμυνα της Γιουνάιτεντ αναζητώντας το γκολ. Από την άλλη Βαράν – στο ντεμπούτο του – και Μαγκουάιρ έδειξαν σταθεροί στα μετόπισθεν. Το πρόβλημα των φιλοξενούμενων παρατηρήθηκε στη μεσαία γραμμή με τον Φρεντ να πελαγοδρομεί έχοντας να αντιμετωπίσει το ισχυρό κέντρο των «Λύκων». Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Γιουνάιτεντ ουσιαστικά να μην έχει μεγάλες στιγμές. Μοναδική καλή φάση για την ομάδα του Σολσκιερ ένα σουτ του Γκρίνγουντ στο 41′ το οποίο πέρασε άουτ. Αντίθετα, η γηπεδούχος ομάδα έδειξε μεγαλύτερη ζέση για το γκολ, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε.

Ο Γκρίνγουντ έδωσε τη λύση στη Γιουνάιτεντ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Η Γουλβς ήταν αυτή που και πάλι έδειχνε τον δρόμο. Οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας ασφυξία στη Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες του Σόλσκιερ από την άλλη αδυνατούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Η πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα ήρθε στο 67′ με τον Σαίς να σπαταλά μοναδική διπλή ευκαιρία να παραβιάσει την εστία του Ντε Χέα. Εκπληκτική αντίδραση από τον Ισπανό τερματοφύλακα στη συγκεκριμένη φάση. Γκρίνγουντ

Τελικά όσο και να προσπάθησε η Γουλβς το γκολ δεν το πέτυχε. Αντιθέτως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην μοναδική της καλή στιγμή είχε την τύχη με το μέρος της. Ο Γκρίνγουντ πήρε τη μπάλα από τα δεξιά, συνέκλινε και σούταρε. Η μπάλα… έσπασε στον Σα και κατέληξε στην εστία της Γουλβς στο 80′. Οι φιλοξενούμενοι στο υπόλοιπο μέχρι το φινάλε κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισμα τους. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους «Κόκκινους Διαβόλους» να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ