ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο… ιππότης Καρβαχάλ έσωσε τη «βασίλισσα»! (vid)

Ο Ντάνι Καρβαχάλ έγινε... ήρωας για μια βραδιά και με υπέροχο γκολ οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σ' ένα σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Ρεάλ Μπέτις (1-0).

Ο… ιππότης Καρβαχάλ έσωσε τη «βασίλισσα»! (vid)

Είχε να αγωνιστεί ως βασικός, αλλά και γενικότερα από τις 24 Απριλίου, ξανά κόντρα στην Μπέτις. Έτσι, στην επιστροφή του ο Ντάνι Καρβαχάλ θέλησε να «γιορτάσει» και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» τα είχε βρει… μπαστούνια απέναντι στους μαχητικούς Σεβιγιάνους, αλλά ένα τρομερό γκολ με σουτ στην κίνηση του Ισπανού μπακ πήρε μια σημαντική νίκη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» (1-0). Έφτασε τους επτά βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που γλίτωσε τη δεύτερη σερί γκέλα. Μόλις στους δύο βαθμούς έμειναν οι γηπεδούχοι που ηττήθηκαν για πρώτη φορά στη φετινή La Liga.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πολύ «ξύλο» σκληράδα, αλλά και… κάμποσες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε μόλις στο 5′. Ο Βινίσιους έκανε υπέροχη ενέργεια και γύρισμα στον επερχόμενο Μπενζεμά, το πλασέ του οποίου μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα η Μπέτις «απάντησε» στις ευκαιρίες. Ο Φεκίρ βρήκε χώρο και σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Κουρτουά έδιωξε. Το παιχνίδι ισορρόπησε αρκετά από εκείνο το σημείο, μετά το δυνατό ξεκίνημα της «βασίλισσας».

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και στο 29′ η σέντρα-σουτ του Κανάλες πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Επτά λεπτά αργότερα ήταν σειρά των Μαδριλένων να απειλήσουν με τον ίδιο τρόπο. Ο Καρβαχάλ έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Σίλβα έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Ίσκο λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

Το παιχνίδι είχε βρει λίγο ρυθμό και στο 41′ ο Κουρτουά έδιωξε το σουτ του Χουάνμι στην κόντρα. Γενικότερα το πρώτο μέρος είχε αρκετές μονομαχίες και δύναμη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο διαιτητής της αναμέτρησης έβγαλε πέντε κίτρινες κάρτες (4 στην Μπέτις, 1 στη Ρεάλ) στα πρώτα 45 λεπτά του ματς που έληξαν χωρίς σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Καρβαχάλ «λύτρωσε» τη Ρεάλ 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αισθητά πιο αργό ρυθμό από το πρώτο. Στο 54′, όμως, η «βασίλισσα» έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Γκουτιέρες έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Βινίσιους, που δεν έβαλε καλά το πόδι του κι αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Επτά λεπτά αργότερα, όμως, η Ρεάλ κατάφερε τελικά να «ανοίξει» το σκορ. Ο Μπενζεμά σέντραρε από τα αριστερά και ο Καρβαχάλ με σουτ στην κίνησε νίκησε τον Σίλβα για το 1-0!

Οι Μαδριλένοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 72′ έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ο Ασένσιο έφυγε στην κόντρα και σούταρε ανάμεσα σε τρεις, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Από εκεί κι έπειτα ο ρυθμός του ματς έπεσε εντελώς. Η Μπέτις προσπαθούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ η Ρεάλ κρατούσε με σχετική άνεση το υπέρ της σκορ. Μάλιστα, στο 90′ είχε μια ακόμη καλή στιγμή. Μπενζεμά και Αζάρ συνδυάστηκαν άψογα, με τον Σίλβα να αποκρούει το σουτ του Βέλγου. Η Μπέτις είχε τη στιγμή της στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο… μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε στο ύψος του πέναλτι για τον Μοντόγια, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Κουρτουά.

Ωστόσο, το 1-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Με το αποτέλεσμα αυτό, η «βασίλισσα» απέφυγε τη δεύτερη σερί γκέλα και έφτασε τους 7 βαθμούς ύστερα από τρεις αγωνιστικές. Από την άλλη οι Σεβιγιάνοι ηττήθηκαν για πρώτη φορά στη φετινή La Liga, μένοντας στους μόλις 2 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Σίλβα, Μοντόγια, Πετσέλα, Ρουίθ, Μιράντα, Γκουίντο Ροντρίγκεθ, Κουαρδάδο (70′ Καμαράσα), Ρουιμπάλ (70′ Τέγιο), Κανάλες (82′ Χουακίν), Φεκί, Χουάνμι (77′ Μπόρχα Ιγκλέσιας).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Γκουτιέρες (83′ Ροντρίγκο), Κασεμίρο, Ίσκο (66′ Βάσκεθ), Βαλβέρδε, Μπέιλ (66′ Ασένσιο), Βινίσιους (77′ Αζάρ), Μπενζεμά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ