ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπαπέ φέτος κάνει του… κεφαλιού του! (stats)

Όσο περνάει ο καιρός ο Κιλιάν Μπαπέ γίνεται ακόμη καλύτερος, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει την γκάμα του και τους τρόπους, όπου μπορεί να σκοράρει.

Ο Μπαπέ φέτος κάνει του… κεφαλιού του! (stats)

Κάθε χρόνος που περνάει γίνεται καλύτερος. Ο Κιλιάν Μπαπέ μεγαλώνει και αλλάζει. Εξελίσσεται. Προς το καλύτερο πάντα! Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα νούμερα του Γάλλου στράικερ που τον θέλουν οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου στο ρόστερ τους! Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και παρά τις φήμες όσον αφορά το μέλλον του εκείνος δείχνει να μην επηρεάζεται εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Μπαπέ κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Παίζει την μπάλα του. Σκοράρει τα γκολ που μπορεί και θέλει. Η Ligue 1 βρίσκεται στην τέταρτη «στροφή» της και εκείνος -την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο- έχει ήδη δύο τέρματα. Όμως, δεν είναι αυτό το σημαντικό. Η είδηση είναι ότι και τα δύο τα έχει πετύχει με κεφαλιά.

Και αυτό γίνεται ακόμα πιο… καυτό αν σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά τα χρόνια που ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στα γήπεδα της πατρίδας του δεν είχε πανηγυρίσει ούτε ένα με αυτό τον τρόπο! Σίγουρα δεν είναι κάτι τυχαίο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα δουλειάς που έχει γίνει εδώ και καιρό και τώρα έχει ξεκινήσει να πληρώσει τον 22χρονο παίκτη που πάει από το καλό στο καλύτερο και δείχνει ότι σκοπός του είναι να διευρύνει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται την γκάμα του με τους τρόπους που στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Μπαπέ είναι ήδη πολύ καλός, αλλά θέλει να γίνει ο καλύτερος! 

O Μπαπέ είναι ήδη πολύ καλός, αλλά θέλει να γίνει ο καλύτερος!

«Σκοπός μου είναι να γίνω ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει στον κόσμο. Σκοπός μου είναι να σηκώσω κάθε κούπα που υπάρχει», αυτά ήταν τα λόγια του Κιλιάν Μπαπέ στην ισπανική έκδοση του περιοδικού «Esquire» σε συνέντευξη που παραχώρησε. Και αυτό το δείχνει. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Δεν είναι μόνο η ταχύτητα και η υψηλή τεχνική του κατάρτιση που τον ξεχωρίζουν από πολλούς άλλους συναδέλφους του. Είναι και η… κάψα που έχει, ώστε να φτάσει άμεσα στην κορυφή. Κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο, ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ