ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Τα… στραπάτσα «φέρνουν» Ικάρντι στην Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους «φωνάζει» για ενίσχυση στην επίθεση μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μάουρο Ικάρντι συνδέεται από ιταλικά Μέσα.

Τα… στραπάτσα «φέρνουν» Ικάρντι στην Γιουβέντους!

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Μάουρο Ικάρντι είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Η αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όμως, ίσως επισπεύσει κάποια ενδεχόμενη κίνηση της «βέκια σινιόρα» για τον Αργεντίνο επιθετικό.

Το όνομα του έχει δει πολλές φορές να συνδέεται με τα ρεπορτάζ της Γιουβέντους ο Μάουρο Ικάρντι. Η επιθυμία του 28χρονου επιθετικού να ενταχθεί στους «μπιανκονέρι» είναι ευρέως γνωστή στον ποδοσφαιρικό κόσμο εδώ και κάμποσες σεζόν. Από την στιγμή που ο άλλοτε φορ της Ίντερ τα «έσπασε» με τους τιφόζι της ομάδας, έφερε την άσχημη αντίδραση του Αργεντίνου. Αυτό που ήθελε ο Ικάρντι ήταν να αγωνιστεί με τη Γιούβε και να κερδίσει ένα πρωτάθλημα Ιταλίας.

Επανέρχεται για την Γιουβέντους το όνομα του Ικάρντι!

Ωστόσο αυτό μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό. Η Ίντερ ποτέ δεν ήθελε να τον πουλήσει σε μια άμεση ανταγωνίστρια της, αποδυναμώνοντας παράλληλα το δικό της ρόστερ. Κάπως έτσι, ο εκκεντρικός επιθετικός μετακόμισε στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως εκεί δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και μετά από μερικές σεζόν θεωρείται αναλώσιμος.

Και γνωρίζοντας το αυτό, η Γιουβέντους θέλει να κάνει κίνηση για την απόκτησή του άμεσα. Η έξοδος του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αφήσει «γυμνή» την επίθεση της ομάδας, η οποία ψάχνει ένα μεγάλο αστέρι για να την οδηγήσει. Κάτι το οποίο δείχνει και μέσα από τα παιχνίδια της η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η γκέλα στην πρώτη αγωνιστική με την Ουντινέζε ήταν έναν προειδοποιητικό χτύπημα. Το… στραπάτσο του Σαββάτου (29/8) από την Έμπολι μέσα στο Τορίνο ήταν το «καμπανάκι» για την άμεση αγορά επιθετικού. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Foot mercato», η κρούση για τον  Ικάρντι είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις επόμενες ώρες. Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να καταθέσουν πρόταση για δανεισμό του 28χρονου επιθετικού, κάτι το οποίο δεν θέλουν στο Παρίσι.

Οι Γάλλοι θέλουν είτε άμεση πώληση του Αργεντίνου, είτε δανεισμό με οψιόν αγοράς. Όμως με την επικείμενη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στον αέρα, είναι αδύνατο να παρθεί απόφαση απομάκρυνσης ακόμα ενός επιθετικού. Κοινώς, η επιλογή για τον νεαρό Γάλλο θα φέρει ντόμινο αντιδράσεων και για άλλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ