ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Το «διαμαντάκι» του Euro ψάχνεται να φέρει η Λίβερπουλ!

Στην κούρσα της αγοράς του Μίκελ Ντάμσγκααρντ μπαίνει η Λίβερπουλ, η οποία ανταγωνίζεται την Λιντς για την αγορά του ταλαντούχου Δανού.

Το «διαμαντάκι» του Euro ψάχνεται να φέρει η Λίβερπουλ!

Προσπάθειες για την ένταξη του Μίκελ Ντάμσγκααρντ κάνει σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η Λίβερπουλ. Το διαμαντάκι της Δανίας στο Euro αρέσει πολύ στον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος επιθυμεί να ντύσει στα κόκκινα τον νεαρό αστέρα.

Μάχη Λίβερπουλ-Λιντς με τρόπαιο τον Ντάμσγκααρντ!

Σχεδόν… τρομακτικά ήσυχη είναι μέχρι στιγμής στην μεταγραφική αγορά η Λίβερπουλ. Πέρα από τη αγορά του Ιμπραϊμά Κονατέ, η ομάδα του αγγλικού λιμανιού δεν πραγματοποίησε καμία άλλη απόκτηση παίκτη. Παράλληλα, κατάφερε να ξεφορτωθεί πολλούς παίκτες, οι οποίοι είχαν είτε μειωμένο ρόλο στο ρόστερ, είτε καθόλου. Γουίλσονς, Αβονίγι, Σακίρι και Γκρούγιτς αποχώρησαν, φέρνοντας σημαντικό ποσό χρημάτων στα ταμεία της ομάδας.

Έχοντας μείνει «αθόρυβη» για αρκετούς μήνες, φαίνεται πως επιτέλους θα ενεργοποιηθεί και πάλι η Λίβερπουλ. Όπως μεταδίδουν σε αρκετά Μέσα στο Νησί, ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ της Σαμπντόρια είναι ο παίκτης που θέλουν να αποκτήσουν οι «ρεντς». Στην εξαιρετική Δανία του περασμένου Euro, o νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε το πλούσιο ταλέντο του. Με αρκετό χρόνο συμμετοχής στην πατρίδα του μέχρι τα ημιτελικά, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε 2 γκολ και 1 ασίστ τραβώντας πολλά βλέμματα πάνω του.

Παίκτης της Σαμπντόρια, ο νεαρός Δανός αν θέλει να αποχωρήσει από την Γένοβα, πρέπει να φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας. Κάτι που είχε κάνει γνωστό και με δηλώσεις του πριν λίγες εβδομάδες ο πρόεδρος της ομάδας, Μάσιμο Φερέρο. Όπως είχε αναφέρει, «μόνο με μια σούπερ προσφορά» θα πουληθεί ο Ντάμσγκααρντ». Όπου «σούπερ» σημαίνει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Αρχικά, η Τότεναμ ενδιαφέρθηκε πολύ για την αγορά του, όμως το ποσό που ζητήθηκε αποθάρρυνε του «πετεινούς». Πλέον, αυτοί που συνεχίζουν να βρίσκονται στο κατόπι του Δανού είναι η Λίβερπουλ και η Λιντς. Ο Μπιέλσα θέλει στον ρόστερ του τον φέρελπι μέσο για βασικό ρόλο στην ομάδα του. Παράλληλα, ο Κλοπ τον βλέπει ως ένα σημαντικό μέλος της Λίβερπουλ για το μέλλον. Ποιον θα επιλέξει ο Δανός σταρ;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ