ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Έκλαιγα σαν μωρό με την ομιλία του Μέσι στον τελικό»

Ο Παπού Γκόμεζ ήταν υπερβολικά συγκινημένος για να θυμηθεί τι είπε ο Μέσι πριν τον τελικό του Copa America, όμως ξέρει πως είναι πραγματικός ηγέτης!

«Έκλαιγα σαν μωρό με την ομιλία του Μέσι στον τελικό»

Τον τρόπο με τον οποίο φαίνεται η ηγετική ικανότητα του Λιονέλ Μέσι έκανε γνωστό ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, Αλεχάντρο Παπού Γκόμεζ. Ο παίκτης της Σεβίλλης είχε μείνει με δάκρυα στα μάτια μετά την ομιλία του σούπερ σταρ της Παρί πριν τον τελικό του Copa America.

Αποθεωτικά λόγια Γκόμεζ για τον Μέσι!

Με τα καλύτερα λόγια για τον απόλυτο σούπερ σταρ της Αργεντινής μίλησε ο εξαιρετικός Παπού Γκόμεζ. Συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι στην «αλμπισελέστε», ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θύμισε σε όλους γιατί ο «Λίο» είναι ο ιδανικός αρχηγός. Μάλιστα, δεν έκρυψε πως την ομιλία του στον φετινό τελικό του Copa America δεν την θυμάται. Όχι γιατί δεν πρόσεχε, αλλά επειδή… έκλαιγε σαν μωρό!

«Ξεκίνησε να μιλά πριν τον τελικό. Ανέφερε πράγματα όπως για την προσπάθεια, αλλά και την οικογένεια. Δεν θυμάμαι πιο πολλά, γιατί έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου. Έκλαιγα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια σαν μωρό» ανέφερε στην « La Nacion» ο Γκόμεζ. «Ο Λίο είναι ο πιο απλός από όλους μας. Μπορώ να σας βεβαιώσω πως είναι αυτός που έχει τα περισσότερα κοινά με κάθε άλλον παίκτη στην εθνική. Όμως επειδή φέρει το βαρύ όνομα του σούπερσταρ “Μέσι”, όλοι πιστεύουν πως θα συμπεριφερόταν διαφορετικά».

Οι διθύραμβοι του Αργετνίνου συνεχίστηκαν για τον συμπατριώτη του. «Είναι πραγματικός αρχηγός, ηγέτης με κάθε έννοια της λέξης. Πάντα τον συγκρίνουν με τον Μαραντόνα. Θέλουν να φωνάξει και να δώσει μάχη. Όμως ο Λίο δεν είναι έτσι. Αν χρειαστεί όμως να το κάνει πίσω από τις πόρτες των αποδυτηρίων θα το κάνει. Σε περίπτωση που θυμώσει μαζί σου ή θέλει αν σου πει κάτι, δεν θα το αφήσει να δει τα φώτα της δημοσιότητας».

Ακόμα, αναφέρθηκε στην απόφαση του Μέσι να μετακομίσει στο Παρίσι και πως επηρεάζει το πρωτάθλημα. «Με εξέπληξε, ήταν μια επανάσταση για το ποδόσφαιρο. Από μόνος του κέρδιζε 15 με 20 πόντους για την ομάδα του. Αυτό μας δίνει ελπίδες πως μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο είναι κορυφαίες, όμως χωρίς το νούμερο ένα έχουμε περισσότερες ελπίδες για κάτι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ