ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ χάνει τον «εγκέφαλο» της!

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για την πιθανή αποχώρηση του αθλητικού της διευθυντή, Μάικλ Έντουαρντς, που... δημιούργησε το εξαιρετικό της ρόστερ τα τελευταία χρόνια.

Η Λίβερπουλ χάνει τον «εγκέφαλο» της!

Τις τελευταίες σεζόν η Λίβερπουλ έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια τόσο στην Premier League όσο και στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως επέστρεψε στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2019/20. Δηλαδή, 30 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση της, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν πήρε και το Champions League. Φυσικά, η έλευση του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της αποτέλεσε το έναυσμα γι’ αυτές τις επιτυχίες. Ο Γερμανός τεχνικός έφτιαξε μια ομάδα σχεδόν από το «μηδέν» και την οδήγησε στην κορυφή. Δούλεψε με παίκτες σχεδόν «άγνωστους» σε πολλές περιπτώσεις, ενώ «δημιούργησε» αρκετούς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να έχει έναν σταθερό «κορμό» όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, ο Κλοπ δεν είναι ο μόνος που θα έπρεπε να πάρει τα εύσημα για τη δημιουργία του. Πίσω από όλη την προσπάθεια των «κόκκινων» κρύβεται ο πραγματικός… εγκέφαλος. Και το όνομα αυτού, Μάικλ Έντουαρντς. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ έκανε όλες τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ετών. Αυτός ήταν που κατάφερε με πενιχρά, σε πολλές περιπτώσεις μέσα, να αγοράσει παίκτες, που… εκτοξεύθηκαν στην αγγλική ομάδα. Ωστόσο, πλέον η Λίβερπουλ, σύμφωνα με την «Athletic» θα κληθεί να πορευθεί χωρίς αυτόν από τη νέα σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λίβερπουλ

Οι μεταγραφές και οι πωλήσεις του Έντουαρντς που «εκτόξευσαν» τη Λίβερπουλ

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Έντουαρντς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, έχει ενημερώσει την ομάδα για την πρόθεση του να αποχωρήσει. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι. Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Ωστόσο, στις τάξεις της Λίβερπουλ ξέρουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Κάτι που σημαίνει πως μετά από έξι ολόκληρα χρόνια θα χάσουν τον «εγκέφαλο» αυτής της ομάδας.

Ο Έντουαρντς ανέλαβε το πόστο του το 2016 κι από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε μεταγραφές όπως των Φαν Ντάικ, Σαλάχ, Μανέ, Άλισον, Ρόμπερτσον και Βαϊνάλντουμ. Παικτών, που είχαν καίριο ρόλο σε όλες τις επιτυχίες των «κόκκινων». Την ίδια στιγμή κατάφερε να εξοικονομήσει πολύ μεγάλα ποσά από πωλήσεις όπως του Κουτίνιο, αλλά και παικτών σαν τον Σολάνκε και τον Μπριούστερ που ουσιαστικά δεν είχαν καν ρόλο στην ομάδα. Βέβαια, η Λίβερπουλ έχει ετοιμάσει το plan b για την αποχώρηση του. Κι αυτό γιατί τη θέση του, εφόσον φύγει, θα αναλάβει ο Τζούλιαν Γουόρντ, που από τον περασμένο Δεκέμβριο λειτουργεί ως βοηθός του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ