ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί προτιμάει να «πεθάνει» οικονομικά, παρά να πουλήσει τον Μπαπέ!

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε σαφές στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε κάθε άλλη ομάδα ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα παραμείνει μαζί της και τη σεζόν 2021-2022.

Η Παρί προτιμάει να «πεθάνει» οικονομικά, παρά να πουλήσει τον Μπαπέ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδειχνε πως δεν έχει θέμα να πουλήσει τον Κιλιάν Μπαπέ. Ότι ήταν ανοιχτή να αποδεχτεί κάποια πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης αν και εφόσον εκείνη ήταν τόσο υψηλή, όσο εκείνη όριζε. Αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Σύμφωνα με τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ οι «μερένχες» έκαναν τρεις προτάσεις στη γαλλική ομάδα.

Η μία ήταν καλύτερη από την άλλη. Από την πλευρά του ο Γάλλος στράικερ έκανε ό,τι μπορούσε για να φύγει. Πίεσε ανθρώπους και καταστάσεις με την στάση του. Παρόλα αυτά οι Παριζιάνοι ήταν ξεκάθαροι από την πρώτη στιγμή. Ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να πουλήσουν έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους.

Ακόμη και αν το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και μπορεί να τον χάσουν τσάμπα. Ακόμη και αν του είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα έμπαιναν εμπόδιο στην καριέρα του αν και εφόσον εκείνος επιθυμούσε να αποχωρήσει και υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από κάποιον σύλλογο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας έδειξαν και δείχνουν -τουλάχιστον μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών- ότι προτιμούν να τον χάσουν, αλλά, να τον χαρούν ακόμη μία σεζόν, ειδικά μαζί με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Παρά να βάλουν στα ταμεία τους 200 εκατομμύρια ευρώ! Μία κίνηση που «σκοτώνει» οικονομικά τους Γάλλους που ναι μεν δεν έχουν χρέη, όπως άλλες μεγάλες ομάδες, όμως ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τους θετικούς ισολογισμούς και το FFP της UEFA.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Μπαπέ βρίσκεται μέσα σε ένα «χρυσό κλουβί»

Ο Μπαπέ βρίσκεται μέσα σε ένα «χρυσό κλουβί»

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τεράστια οικονομική επιφάνεια. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι και μάλιστα πολύ καλά εδώ και χρόνια. Μπορεί να φέρει όποιον παίκτη θέλει. Τουλάχιστον να τον δελεάσει με τα χρήματα που μπορεί να του δώσει. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που έχει στο ρόστερ της.

Αν δεν θέλει να τους χάσει -όπως τον Μπαπέ- φτάνει μέχρι τα άκρα για χάρη τους. Οι Παριζιάνοι έκαναν πολλές και καλές προτάσεις στον Γάλλο στράικερ, ώστε να ανανεώσει μαζί τους. Εκείνος ήταν και παραμένει αρνητικός. Όσο και αν προσπάθησε να φύγει από το… χρυσό κλουβί του δεν τα κατάφερε. Θέλοντας και μη θα κάνει υπομονή γι’ ακόμη έναν χρόνο μέχρι να έχει το ελεύθερο να πάει όπου εκείνος θέλει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ