ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Όπως ήρθε… χαιρετά την Μπαρτσελόνα ο Έμερσον!

Επέστρεψε μόλις τον Ιούνιο, αλλά πριν φύγει ο... Αύγουστος ο Έμερσον θα αποτελέσει πάλι παρελθόν από το ρόστερ της Μπαρτσελόνα!

Όπως ήρθε… χαιρετά την Μπαρτσελόνα ο Έμερσον!

Πριν καν καλά-καλά αδειάσει βαλίτσες στην Βαρκελώνη για την Μπαρτσελόνα, ο Έμερσον πακετάρει ξανά! H Τότεναμ κατέθεσε πρόταση που ικανοποίησε τους «μπλαουγκράνα» και ο Βραζιλιάνος αμυντικός ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αγγλία.

Ιδιαίτερα… σουρεαλιστικό αποδεικνύεται ακόμα μια μεταγραφή Βραζιλιάνου στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια. Την τιμητική του την έχει αυτή τη φορά ο Έμερσον, ο οποίος βλέπει το δεύτερο πέρασμά του στην Βαρκελώνη να είναι εξίσου σύντομο με το εξαιρετικά… επεισοδιακό πρώτο.

Με τέτοια προσφορά δεν λέει όχι η Μπαρτσελόνα!

Από την μεταγραφή του 22χρονου σήμερα Βραζιλιάνου τον Ιανουάριο του 2019 είχαν σηκωθεί αρκετά φρύδια. Ο παίκτης τότε της Ατλέτικο Μινέιρο είχε έρθει σε μια ιδιαίτερη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μπέτις. ΟΙ δύο ομάδες είχαν αποφασίσει να συνάψουν μια αρκετά… ασυνήθιστη αγορά, με την κάθε ομάδα να έχει το 50% του παίκτη. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών χειμώνα το 2019, με τον παίκτη να αναχωρεί απευθείας για την Ανδαλουσία. Εκεί, θα έμενε για 2 και κάτι σεζόν, όπου θα εντυπωσίαζε στο δεξί άκρο της άμυνας. Η μοίρα του όμως ήταν τελικά να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να αγοράζουν για 9 εκατομμύρια ευρώ το υπόλοιπο ποσοστό του παίκτη.

Όμως, ο νεαρός αμυντικός δεν θα μακροημερεύσει στο «Καμπ Νου», έχοντας ήδη βγει στο… σφυρί. Με μόλις ένα πλήρες ενενηντάλεπτο με την ομάδα της Βαρκελώνης, ο Έμερσον ετοιμάζεται να… κλείσει την καριέρα του από την Μπάρτελόνα! Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, ήδη ετοιμάζεται για την Premier League με την φανέλα της Τότεναμ.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «πετεινοί» έχουν καταθέσει πρόταση περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του Βραζιλιάνου αμυντικού. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι αρνητική, καθώς το ποσό κρίνεται ικανοποιητικό. Ωστόσο θα χρειαστεί να βρει αντικαταστάτη πριν πουλήσει, καθώς δεν υπάρχει βάθος. Ο Ντεστ δεν έχει πείσει πως μπορεί να ανταπεξέλθει ως βασικός. Από την άλλη ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι ο μόνος δεξιός μπακ στο ρόστερ και αυτός κατ’ ανάγκη. Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει σίγουρα αγορά αμυντικού για το δεξί άκρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ