ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Η Γιουνάιτεντ έφτιαξε βιντεάρα αντάξια του Κριστιάνο!

Ένα βίντεο σκέτη... υπερπαραγωγή δημιούργησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο που πλέον ανήκει σε εκείνη και επίσημα!

Η Γιουνάιτεντ έφτιαξε βιντεάρα αντάξια του Κριστιάνο!

Πέρασαν 12 χρόνια, όμως, άξιζε η αναμονή! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και πάλι στην (αγαπημένη του) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Πορτογάλος φορ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με τους Άγγλους. Στόχους  του μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι να φέρει και πάλι την ομάδα στην κορυφή.

Όχι μόνο της Αγγλίας. Αλλά και της Ευρώπης. Άλλωστε, όπως τόνισε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις θέλει πώς και πώς να φορέσει τη φανέλα με το σήμα του διαβόλου και να πατήσει το πόδι του στο χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ». Αυτή τη φορά σαν παίκτης της ομάδας και όχι σαν αντίπαλος, όπως είχε συμβεί κατά το παρελθόν σε αγώνες του Champions League.

Όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί σε μερικές ημέρες. Στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Νιούκαστλ στις 11 Σεπτεμβρίου. Μεγάλη ημέρα. Όχι μόνο για τον ίδιο τον Κριστιάνο, αλλά και για τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» που περιμένουν σαν… τρελοί να τον αποθεώσουν όταν φτάσει η μπάλα στα πόδια του.

Μέχρι τότε όμως μεσολαβούν μερικές ημέρες. Την ώρα που η ανυπομονησία έχει χτυπήσει κόκκινο! Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο βίντεο με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Πορτογάλου κατά το παρελθόν μαζί τους!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Κριστιάνο γύρισε στη Γιουνάιτεντ και βάζει... φωτιά στην Premier League!

Ο Κριστιάνο γύρισε στη Γιουνάιτεντ και βάζει… φωτιά στην Premier League!

Πριν τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προχωρήσει σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Εκείνη του Τζέιντον Σάντσο και του Ραφαέλ Βαράν. Δύο παίκτες που έχουν την κλάση, την όρεξη, αλλά και το ταλέντο να ανεβάσουν επίπεδο τους «κόκκινους διαβόλους». Κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να φαίνεται εντός αγωνιστικού χώρου.

Οπότε κανείς δεν θα πρέπει να βγάλει τη Γιουνάιτεντ από το… κάδρο του πρωταθλήματος. Πόσο μάλλον τώρα μετά την απόκτηση του Κριστιάνο που μπορεί να της δώσει πολλά. Όχι μόνο από τα γκολ του, αλλά κυρίως από την αύρα του πρωταθλητή που έχει τόσο έντονα πάνω του, όσο κανείς άλλος παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ