ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
«Αυτός φταίει για την ήττα της Άρσεναλ» – Νέβιλ και Μέρσον… τα έχωσαν!
Ρεάλ, μια γροθιά – Οι δύο τραυματίες θέλουν να πάνε στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ο μάνατζερ του Γουίλιαν «ξεγύμνωσε» Αρτέτα και Άρσεναλ!

Η Κορίνθιανς έκανε δικό της τον Γουίλιαν με τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί από την Άρσεναλ έχοντας πολλά παράπονα από την ομάδα και τον Αρτέτα.

Ο μάνατζερ του Γουίλιαν «ξεγύμνωσε» Αρτέτα και Άρσεναλ!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός. Μόλις ένας χρόνος. Το περασμένο καλοκαίρι ο Μίκελ Αρτέτα έταζε… λαγούς με πετραχήλια στον Γουίλιαν, ώστε να τον «ψήσει» και να υπογράψει στην Άρσεναλ. Εν τέλει αυτό έγινε με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να δίνει τα χέρια με τους Λονδρέζους μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά μεταξύ τους. Ο έμπειρος παίκτης πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Το ίδιο και η ομάδα. Οπότε και οι δύο θεώρησαν ως την καλύτερη επιλογή την από κοινού λύση της συνεργασίας τους. Έτσι, ο Λατίνος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με τη Κορίνθιανς.

Ωστόσο, ο μάνατζέρ του, Κία Τζουραμπσιάνς, μίλησε στο «talkSPORT» και έβγαλε στη… σέντρα τόσο τον Αρτέτα όσο και την Άρσεναλ!

«Ο βασικός λόγος που ο Γουίλιαν πήγε στην Άρσεναλ ήταν ο Μίκελ Αρτέτα. Εκείνος ήταν που τον έπαιρνε κάθε τρεις και λίγο τηλέφωνο, ώστε να του πει για τα σχέδια και το project που έχει στο μυαλό του. Εκείνος ήταν που τον “έψησε” να πάει στην Άρσεναλ, όσο περίμενε και από αλλού προτάσεις.

Πραγματικά τον ήθελε στην ομάδα του και το έδειξε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Έτσι, τον έπεισε. Τους είπε για το project που τρέχει. Ωστόσο, όσο ήταν εκείνος στην ομάδα δεν είδε κανένα project να βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Αρτέτα τον είχε ως βασικό του γρανάζι στο σχέδιό του και αυτό ήταν κάτι που άρεσε πολύ.

Πριν πάει στην Άρσεναλ ο Γουίλιαν είχε πρόταση από την Τσέλσι για διετές συμβόλαιο. Ωστόσο,εμείς θέλαμε τριετές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συμφωνία. Όμως, το θέμα δεν είναι ο Γουίλιαν. Πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια δεν έχουν “πιάσει” στην Άρσεναλ. Οπότε δεν είναι θέμα του Γουίλιαν, αλλά ένα γενικότερο πρόβλημα που πρέπει να απασχολήσει την Άρσεναλ», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η Άρσεναλ σώθηκε οικονομικά από τον Γουίλιαν!

Η Άρσεναλ σώθηκε οικονομικά από τον Γουίλιαν!

Όπως έκαναν γνωστό τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ η Άρσεναλ… γλίτωσε από τη φυγή του Γουίλιαν 20 εκατομμύρια λίρες σε μισθούς! Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Ένα νούμερο που είναι πέρα ως πέρα αλήθεια, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του που αποθέωσε τον Βραζιλιάνο για την εν λόγω κίνηση.

«Ναι ισχύουν τα νούμερα που έχουν βγει στον Τύπο. Είναι ένας από τους λίγους παίκτες που το έχουν κάνει αυτό. Αλλά τα νούμερα που ακούγονται και γράφονται είναι αληθινά! Πιο παλιά στην Άρσεναλ υπήρχαν ποδοσφαιριστές που “καθόντουσαν” πάνω στα συμβόλαιά τους. Ο Γουίλιαν δεν ήταν ποτέ στην καριέρα του τέτοιος!».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ