ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Ο Ζορζίνιο στέλνει μήνυμα σε όλους τους haters της Ιταλίας και… προειδοποιεί!

Το δικό του μήνυμα σε όλους εκείνους που «κράζουν» την Ιταλία για το πως κατέκτησε το Euro 2020, έστειλε ο μέσος των «ατζούρι», Ζορζίνιο.

Ο Ζορζίνιο στέλνει μήνυμα σε όλους τους haters της Ιταλίας και… προειδοποιεί!

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης στο πρόσφατο Euro για πρώτη φορά, μετά το 1968! Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ήταν ο Ζορζίνιο! Ο έμπειρος μέσος ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Τσέλσι με τον καλύτερο τρόπο και λίγο αργότερα έδωσε συνέχεια με την «σκουάντρα ατζούρα».

Για πολλούς, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης «Χρυσής Μπάλας». Ωστόσο, εκείνος δεν προτρέχει. Στο μυαλό του υπάρχουν τα ματς για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 με τη Βουλγαρία, την Ελβετία και τη Λιθουανία,

Πριν από αυτά, όμως, ήθελε να δώσει το δικό του μήνυμα σε όλους εκείνους που στάζουν… δηλητήριο για την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

«Μετά την κατάκτηση του Euro 2020 από την εθνική ομάδα της Ιταλίας έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι ήμασταν τυχεροί. Ότι δεν το αξίζαμε. Σε όλους αυτούς, λοιπόν, έχω να πω κάτι πολύ απλό. Τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα για εκείνους, μιας και η εθνική ομάδα της Ιταλίας έδειξε ότι δεν μπορεί να θεωρείται αουτσάιντερ στις μεγάλες διοργανώσεις. Δεν αποτελεί έκπληξη η κατάκτηση του Euro.

Επιστρέψαμε εκεί που πρέπει. Εκεί, όπου μας αξίζει και μας αρμόζει. Αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα οι ομάδες που θα παίζουν μαζί μας θα διαλέγουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, ώστε να μας νικήσουν. Εμείς από την πλευρά μας το γνωρίζουμε και πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Καλό το Euro, αλλά βλέπει και... πιο μακριά ο Ζορζίνιο!

Καλό το Euro, αλλά βλέπει και… πιο μακριά ο Ζορζίνιο!

Στο πρόσφατο Euro η εθνική ομάδα της Ιταλίας δεν ήταν από τα φαβορί για την κατάκτησή του. Από την αρχή ως το τέλος πήγε κόντρα σε όλους και σε όλα. Μέχρι που έφτασε ως το τέλος του δρόμου. Στην κορυφή. Το ίδιο λίγο πολύ φαίνεται πως ισχύει και για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στο Κατάρ το 2022.

Ο Ζορζίνιο παίζει καθοριστικό ρόλο στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Είναι από εκείνους που δεν γίνεται να χάσουν ούτε… προπονητικό δίτερμα. Έτσι, οι Ιταλοί μετράνε 34 ματς χωρίς ήττα και θέλουν να φτάσουν και να ξεπεράσουν τη Βραζιλία που είναι πρώτη στη σχετική λίστα με 36!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ