ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Το οριστικό αντίο της Γιουβέντους στον Κριστιάνο (vid)

Η Γιουβέντους με ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Το οριστικό αντίο της Γιουβέντους στον Κριστιάνο (vid)

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε όλα τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του . Ειδικότερα, θα υπογράψει πολύ σύντομα 2ετες συμβόλαιο με οψιόν για ένα ακόμη έτος στο σύλλογο. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ ο Πορτογάλος φορ θα έχει λαμβάνειν 560,000 λίρες την εβδομάδα. Κάτι που τον φέρνει πρώτο στη σχετική λίστα της Premier League.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Κριστιάνο

Η Γιουβέντους αποχαιρετά τον Κριστιάνο

Η «μεγάλη κυρία» μέσω της ιστοσελίδας της αφιέρωσε λίγες γραμμές για να αποχαιρετήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Αναλυτικότερα, γράφει:

«Στις 10 Ιουλίου 2018, δύο είδωλα του ευρωπαϊκού και του ποδοσφαιρικού κόσμου ενώθηκαν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε παίκτης της Γιουβέντους. Σήμερα, μετά από τρία χρόνια μαζί και 133 συμμετοχές, 101 γκολ που σημειώθηκαν και πέντε τρόπαια, αυτό το κεφάλαιο τελείωσε…. Οι δρόμοι του CR7 και της Γιουβέντους έχουν χωρίσει.

Εκείνη την ημέρα του Ιουλίου, όταν ο Κριστιάνο έφτασε στο Τορίνο, η ηλεκτρική αίσθηση εκείνων των υπέροχων ημερών ήταν αισθητή στον αέρα. Οι οπαδοί της Γιουβέντους υποδέχτηκαν τον CR7 σαν βασιλιά, πρόθυμοι να τον δουν στο γήπεδο και να ζητωκραυγάζουν μαζί του. Ήταν μια μεγάλη ιστορία.

Τα πρώτα δείγματά του μας εντυπωσίασαν: η πρώτη έξοδος στο Villar Perosa, όπου συνδυάστηκε η παράδοση και η επιθυμία να γράψουμε ένα υπέροχο μέλλον, ο πρώτος επίσημος αγώνας στη Βερόνα εναντίον της Κιέβο, και φυσικά, το πρώτο του γκολ, το πρώτο εμβληματικό “Siuuu” που ήχησε γύρω από το Στάδιο Allianz εναντίον της Sassuolo. Στη συνέχεια, υπήρχαν τα πρώτα τρόπαια που κατακτήθηκαν μαζί: το πρώτο Super Cup, του οποίου η τύχη καθορίστηκε από αυτόν, ο πρώτος τίτλος Scudetto και φέτος, το πρώτο Κύπελλο Ιταλίας. Αλλά αυτό δεν είναι όλο. Τελείωσε, επίσης, για πρώτη φορά στην Ιταλία ως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος» αναφέρει αρχικά η Γιουβέντους.

Τα ρεκόρ που έσπασε στη διαδρομή

Στη συνέχεια, σχετικά με τα ρεκόρ του Κριστιάνο, η ιστοσελίδα της Γιούβε διηγείται τα εξής: «Ήταν ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Γιουβέντους που σκόραρε τουλάχιστον 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στις τρεις πρώτες σεζόν του με τη Γιουβέντους και από την άφιξή του στη Serie A, έχει πετύχει περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη: 81, τουλάχιστον 10 περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον. Και όχι μόνο αυτό αλλά με τον προαναφερθέντα τίτλο πρώτου σκόρερ, έγινε επίσης ο πρώτος που κάθισε στον θρόνο των κορυφαίων σκόρερ στη Serie A, τη LaLiga και την Premier League.

Οι αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί ήταν πολλές. Θα μπορούσαμε να τα απαγγείλουμε και να τα ξαναζήσουμε. Ωστόσο, δεν θα βοηθούσε, γιατί ο καθένας έχει τη δική του ειδική μνήμη συνδεδεμένη με το CR7. Όλοι έχουν ένα κοινό συναίσθημα που δεν χρειάζεται να ξεσκονιστεί, γιατί όλοι θα θυμούνται πάντα τι ένιωσαν περπατώντας σε αυτό το κομμάτι του δρόμου μαζί.

Σήμερα ο δεσμός που γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου, πριν από τρία χρόνια, έχει διαλυθεί, αλλά αυτό που έχει γραφτεί θα μείνει για πάντα. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ