ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

ΕΠΙΣΗΜΟ: O έκπτωτος βασιλιάς Γκριεζμάν στην Ατλέτικο!

Το καλύτερο το κράταγε για το τέλος η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία καλωσόρισε πίσω τον... έκπτωτο βασιλιά της, Αντουάν Γκριεζμάν!

ΕΠΙΣΗΜΟ: O έκπτωτος βασιλιάς Γκριεζμάν στην Ατλέτικο!

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι και πάλι ο Αντουάν Γκριεζμάν! Η μεγάλη κανονιά των μεταγραφών έμεινε για το τέλος! Ο σούπερ σταρ της Γαλλίας ήθελε πολύ να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ατλέτικο και οι Μαδριλένοι έκαναν την υπέρβαση! Deal με την Μπαρτσελόνα  με τα έγγραφα της μεταγραφής να ελέγχονται πραγματικά ένα λεπτό πριν την λήξη της περιόδου!

Μόνο την Ατλέτικο έβλεπε ο Γκριεζμάν!

Μεγάλη επιθυμία του Αντουάν Γκριεζμάν ήταν η επιστροφή του στην Ατλέτικο άμεσα! Ο άλλοτε σούπερ σταρ των «ροχιμπλάνκος» ήθελε όσο τίποτε να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα. Και από τη στιγμή που ο Ντιέγκο Σιμεόνε δέχτηκε ως… πατέρας πίσω τον «άσωτο υιό», δεν ήταν δυνατόν να μην βρεθεί η λύση!


Οι οικονομικοί παράγοντες δεν αποτέλεσαν σε κανένα σημείο των διαπραγματεύσεων εμπόδιο για τον παίκτη και τους «κολτσονέρος». Τόσο ο Γάλλος, όσο και οι πρωταθλητές Ισπανίας βρήκαν γρήγορα την κοινή τομή. Ειδικά από την στιγμή που η αποχώρηση του Σαούλ έγινε πράξη, οι μισθοί δεν ήταν πρόβλημα. Μοναδικό εμπόδιο αποτέλεσε η Μπαρτσελόνα, με τον περισσότερο χρόνο των διαπραγματεύσεων να αναλώνεται εκεί.

Οι δυσκολίες των «μπαλουγκράνα» του έκαναν να σκέφτονται την αποχώρηση του Γάλλου. Με το βαρύ συμβόλαιό του και την όχι τόσο μεγάλη συνεισφορά του στην ομάδα, o Γκριεζμάν θεωρήθηκε αναλώσιμος. Και τελικά η παραχώρηση του έγινε πράξη. Η φετινή σεζόν θα δει τον «Γκριζού» ως δανεικό στην αγαπημένη του Ατλέτικο με κόστος 10 εκατομμύρια ευρώ, με τους «κολτσονέρος» να πληρώνουν το επόμενο καλοκαίρι άλλα 40 εκατομμύρια για την απόκτησή του. Το συμβόλαιο του Γάλλου θα έχει διάρκεια για 2+1 σεζόν, αν τελικά αποκτηθεί ως κανονική μεταγραφή ο 30χρονος επιθετικός.

Ως μια κακή παρένθεση στην καριέρα του θα έχει να θυμάται το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα ο Γάλλος. Μετά από 5 πετυχημένες σεζόν στην Μαδρίτη και τους «ροχιμπλάνκος», ο Γάλλος αποφάσισε να πάρει την ονειρική μεταγραφή ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ στην Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2019.  To όνειρο όμως αποδείχθηκε εφιάλτης, με τον Γάλλο να γυρίζει στην «ασφάλεια» της αγαπημένης του Ατλέτικο, με την οποία μετρά 133 γκολ σε 257 συμμετοχές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ