ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το πεπρωμένο του Κιλιάν Μπαπέ!

Μπορεί η Παρί να έβαλε φρένο στη μεταγραφή του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης όμως όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να αποτρέψει το αναπόφευκτο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το πεπρωμένο του Κιλιάν Μπαπέ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την κορυφή. Ακόμη κι αν μια χρονιά δεν τα καταφέρει πάντα σκέφτεται πως θα επιστρέψει εκεί. Στο πρόσωπο του Κιλιάν Μπαπέ οι «Μερένχες» βλέπουν τον άνθρωπο που θα τους επαναφέρει  στα μονοπάτια της δόξας. Έναν ποδοσφαιριστή που είναι κοινό μυστικό ότι αποτελεί διακαή πόθο τους εδώ και χρόνια. Βέβαια τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Όσα και να του έταξε η Παρί το μυαλό του Γάλλου επιθετικού είναι εδώ και καιρό κολλημένο στη Ρεάλ. Και μπορεί φέτος να μην κατάφερε να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο όμως αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί. Ο Μπαπέ βλέπει στη Μαδρίτη το μέρος που θα γράψει την δική του σπουδαία ιστορία και είναι αποφασισμένος να μετακομίσει εκεί το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Πρέπει να φύγει αν θέλει να γίνει σπουδαίος ο Μπαπέ

Ο Κιλιάν Μπαπέ έδειξε από πολύ νωρίς ότι είναι ένας πραγματικά ξεχωριστός παίκτης. Προορισμένος να γράψει ιστορία σε βαθμό να θεωρείται ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Από το ντεμπούτο του με τη Μονακό μέχρι και τα επόμενα χρόνια στην Παρί επιβεβαίωνε συνέχεια τη φήμη που τον συνόδευε. Με Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στη δύση των τεράστιων καριερών τους, ο Γάλλος περιμένει καρτερικά να πάρει το στέμμα. Βέβαια όπως όλοι ξέρουμε για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζονται πολλά περισσότερα από γκολ και ασίστ.

Αυτό που κάνει κάποιον πραγματικά κορυφαίο είναι η κυριαρχία. Να γνωρίζουν όλοι τι τους περιμένει πριν καν πατήσει το γήπεδο. Φυσικά σε ένα ομαδικό σπορ κανείς δεν κατάφερε να κυριαρχήσει μόνος του. Θυμόμαστε όλοι μέσα από πόσο σπουδαίες ομάδες αναδείχτηκαν ο Μέσι και ο Κριστιάνο. Ποιους παίκτες είχαν δίπλα τους, ποιοι προπονητές τους καθοδήγησαν, τι βάρος είχαν οι φανέλες που φόρεσαν. Μετά από τέσσερα γεμάτα χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλέον φανερό ότι ο Μπαπέ δεν θα καταφέρει εκεί να γίνει ο παίκτης που ονειρεύεται.

Το επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος και το ειδικό βάρος των «Παριζιάνων» δεν επιτρέπει σε έναν παίκτη με τις δικές του προοπτικές να πετύχει αυτά που θέλει. Και μπορεί δεδομένου όσων συμβαίνουν στην Παρί τελευταία αυτά που γράφουμε να φαίνονται άτοπα, όμως δεν είναι. Ναι η Παρί έφτιαξε μια σπουδαία ομάδα, ναι έφερε τον Μέσι, ναι είναι το μεγάλο φαβορί για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπαπέ όμως βλέπει πιο μακριά.

Σε αντίθεση με τον 34χρονο Αργεντίνο που ήρθε στη Γαλλία να γράψει τα τελευταία χρυσά γράμματα της ιστορίας του, αυτός είναι ακόμα στην αρχή. Ξέρει πολύ καλά πως για να διεκδικήσει μια θέση στο πάνθεο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου πρέπει να φύγει από εκεί. Η Παρί δεν ήταν ποτέ η ομάδα του Μπαπέ, πόσο μάλλον φέτος με τον Μέσι παρόντα. Η Ρεάλ από την άλλη τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες για να τον κάνει απόλυτο πρόσωπο του συλλόγου. Τον άνθρωπο γύρω από τον οποίο θα περιστρέφονται τα πάντα για την επόμενη δεκαετία.

Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον

Στη Μαδρίτη ο Μπαπέ θα βρει ακριβώς εκείνο το περιβάλλον που θέλει. Σε μια μεταβατική φάση για τον σύλλογο, οι «Μερέχνες» αναζητούν τον επόμενο μεγάλο σταρ του «Μπερναμπέου». Η Ρεάλ φυσικά διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, δεν έχει όμως αυτό το κάτι που θα την εκτοξεύσει. Τον παίκτη εκείνο που θα κρίνει όχι μερικά ματς, αλλά μια ολόκληρη σεζόν. Αυτό ακριβώς βλέπει στο πρόσωπο του Μπαπέ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσο για εκείνον, θα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να ηγηθεί φορώντας την πιο βαριά φανέλα στον κόσμο. Εκεί θα δείξει αν αντέχει την πίεση. Αν διαθέτει την προσωπικότητα να πάρει από το χέρι μια ομάδα και να την οδηγήσει σε επιτυχίες. Χωρίς τον Νεϊμάρ δίπλα του, χωρίς την ασφάλεια του χαμηλού επιπέδου γαλλικού πρωταθλήματος, χωρίς την υπερομάδα της εθνικής Γαλλίας να τον περιβάλλει. Μπαπέ δωμάτιο

Η «Βασίλισσα» είναι το παιδικό όνειρο του Μπαπέ. Από μικρό παιδί όταν κλωτσούσε μπάλα για πρώτη φορά ονειρευόταν να παίξει εκεί. Εδώ και χρονιά και πάντα με διακριτικό τρόπο αφήνει τα αισθήματά του να βγαίνουν προς τα έξω. Σε μια ομάδα που έχει ταυτιστεί όσο καμία με τα μεγαλύτερα αστερία ο Μπαπέ θα έχει όλα όσα χρειάζεται για να λάμψει. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το πεπρωμένο του και όπως όλοι ξέρουμε πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

Η Παρί προσπάθησε -και ακόμα προσπαθεί- με όλες της τις δυνάμεις να τον κρατήσει. Δημιούργησε μια πανίσχυρη ομάδα ικανή να κερδίσει τα πάντα, του πρόσφερε γη και ύδωρ. Μάταια. Η απόφαση είχε ήδη παρθεί χρόνια πριν. Σε ένα παιδικό δωμάτιο που ο μικρός Κιλιάν πόζαρε χαμογελαστός μπροστά από έναν τοίχο γεμάτο με αφίσες του Κριστιάνο Ρονάλντο την εποχή που έπαιζε στην Ρεάλ. Σε εκείνο το δωμάτιο κρίθηκαν όλα. Το πείσμα της Παρί απλά καθυστερεί τις εξελίξεις. Το επόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει και όλοι ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Η Ρεάλ προετοιμάζεται χρόνια για τον Μπαπέ

Φυσικά ο Μπαπέ δεν μπήκε φέτος στο μυαλό της Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίθετα αποτελεί κρυφό ή φανερό της πόθο εδώ και χρόνια. Η «Βασίλισσα» έχει χτίσει μεθοδικά τις προϋποθέσεις για να είναι έτοιμη όταν χρειαστεί. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε οικονομικά ζητήματα, τα οποία δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με το πως έφτασε στο σημείο να διαθέσει 200 εκατομμύρια για έναν παίκτη. Όχι τα οικονομικά προβλήματα δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Το κλαμπ έχει κλειδώσει στο στόχο του Μπαπέ και τα δύο τελευταία καλοκαίρια κινήθηκε μετρημένα.

Για την ακρίβεια έκανε μόλις δύο μεταγραφές. Το καλοκαίρι του 2020 δεν πήρε ούτε έναν παίκτη, ενώ φέτος υπέγραφε ελεύθερο τον Αλάμπα και αγόρασε για 31 εκατομμύρια τον Καμαβινγκά. Παράλληλα σε όλο αυτό το διάστημα προχώρησε σε αρκετές πωλήσεις οι οποίες έφεραν στα ταμεία πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ. Η συγκεκριμένη διαχείριση έγινε προφανώς με πλάνο να δημιουργήσει χώρο για την απόκτηση του Μπαπέ. Το ποσό που πρόσφερε Ρεάλ για έναν ποδοσφαιριστή που σε έξι μήνες θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερο είναι τεράστιο. Ακόμα κι όταν πρόκειται για κάποιον της κλάσης του Γάλλου επιθετικού. Μπαπέ

Οι «Μερέχνες» φυσικά το γνωρίζουν καλά αυτό και συνειδητά το έπραξαν. Ακόμα κι αν τελικά δεν πήραν τον παίκτη κέρδισαν το παιχνίδι των εντυπώσεων. Με την πρότασή τους έδειξαν πόσο θέλουν τον Μπαπέ και ταυτόχρονα δημιούργησαν πίεση στην Παρί να διαχειριστεί μια κατάσταση που όλα έδειχναν ότι βρισκόταν σε ύφεση. Στο Παρίσι βομβάρδισαν τον Μπαπέ με αλλεπάλληλες και τεράστιες προτάσεις ανανέωσης και ήλπιζαν να τον πείσει το νέο αγωνιστικό τους πρότζεκτ με τις επιτυχίες που θα φέρει. Ο ίδιος αρνιόταν μεν τις προτάσεις, όμως δεν είχε και κάτι άλλο χειροπιαστό στα χέρια του.

Η Ρεάλ κινήθηκε έξυπνα αλλά και τολμηρά. Μπήκε για τα καλά στο μυαλό του παίκτη και με σύμμαχο την επιθυμία του ίδιου του παίκτη έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Μπορεί να μην κατάφερε να τελειώσει την υπόθεση όμως επί της ουσίας «κλείδωσε» τη μεταγραφή του για το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα αντί για 200 εκατομμύρια θα χρειαστεί να διαθέσει… μηδέν! Το ξεκίνημα της εποχής Μπαπέ στη Μαδρίτη πήρε παράταση ενός έτους όμως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ