ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Στις ακαδημίες της Παρί οι γιοι του Μέσι!

Ένας Μέσι φέρνει την άνοιξε στην Παρί Σεν Ζερμέν, τρεις όμως; Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετά από μια ολόκληρη ζωή άλλαξε ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Το θερμό καλοκαίρι έφερε τον «Λίο» εκτός Μπαρτσελόνα και ταυτόχρονα στην αγκαλιά των Παριζιάνων. Ο Μέσι άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αφήνοντας τη Βαρκελώνη και μεταπηδώντας με την οικογένεια του […]

Στις ακαδημίες της Παρί οι γιοι του Μέσι!

Ένας Μέσι φέρνει την άνοιξε στην Παρί Σεν Ζερμέν, τρεις όμως; Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετά από μια ολόκληρη ζωή άλλαξε ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Το θερμό καλοκαίρι έφερε τον «Λίο» εκτός Μπαρτσελόνα και ταυτόχρονα στην αγκαλιά των Παριζιάνων. Ο Μέσι άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αφήνοντας τη Βαρκελώνη και μεταπηδώντας με την οικογένεια του στην πόλη του φωτός.

Πλέον η καθημερινότητά του έχει αέρα παριζιάνικο. Μαζί με τη δική του και αυτή των ανθρώπων του. Τα δύο από τα τρία του παιδιά ήδη έχουν δείξει να θέλουν να ακολουθήσουν στα χνάρια του πατέρα τους. Ο Μέσι δεν θα μπορούσε να τους στερήσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube 

Γέμισε με Μέσι η Παρί Σεν Ζερμέν

Έτσι ο Αργεντινός έπραξε το αυτονόητο. Όπως είχε τα παιδιά τους στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, τα πήρε και τα έγραψε σε αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ματέο, γεννημένος το 2015, θα ενταχθεί στην U7, με τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του, Τιάγκο, να αγωνίζεται είτε στην U9 είτε στην U10. Και για τους δύο πιτσιρικάδες έχουν ειπωθεί θετικά σχόλια. Έχοντας για δάσκαλο τον μπαμπά Μέσι θα ήταν δύσκολο να μην πάρουν κάποια από τα στοιχεία του. Το μέλλον βέβαια είναι αυτό που θα δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν χρόνο με τον χρόνο δείχνει να αναδεικνύει όλο και περισσότερα ταλέντα από τις ακαδημίες της. Στα του Μέσι τώρα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δείχνει να έχει ήδη εναρμονιστεί με το κλίμα της νέας του ομάδας. Μετά τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ρεμς έρχεται πλέον η καθιέρωσή του στο βασικό σχήμα. Μετά την ανάπαυλα λόγω εθνικών ομάδων ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται να επιστρέψει βασικός και αναντικατάστατος. Μαζί με τους Κιλιάν Μπαπέ και Νειμάρ ο Μέσι δημιουργεί μια τρομακτική τριάδα. Στόχος της, η κορυφή της Ευρώπης!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ