ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Συνεχίζει να πιέζει για Όλμο το 2022 η Μπαρτσελόνα!

Νούμερο ένα στόχος για το νέο έτος παραμένει ο Ντάνι Όλμο, με την Μπαρτσελόνα να θεωρεί πως μπορεί να κάμψει τις αντιστάσεις της Λειψίας.

Συνεχίζει να πιέζει για Όλμο το 2022 η Μπαρτσελόνα!

Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι η Μπαρτσελόνα προσπάθησε την τελευταία στιγμή να κάνει δικό της τον Ντάνι Όλμο. Ωστόσο η Λειψία ήταν ανένδοτη και δεν επέτρεψε την παραχώρηση του. Κάτι που βάζει πλέον τους «μπλαουγκράνα» να τον θέτουν ως πρωταρχικό στόχο για το νέο έτος.

Δεν θα είναι υπερβολή να χαρακτηρίσουμε ως… Βατερλό το φετινό καλοκαίρι της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έχασαν τον μύθο τους, Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον Αντουάν Γκριεζμάν, με το ρόστερ τους να αποδυναμώνεται απότομα. Τα οικονομικά προβλήματα έχουν γονατίσει την άλλοτε ισχυρή ομάδα της Βαρκελώνης, προς μεγάλη απογοήτευση των οπαδών της.

Δεν δέχεται το «όχι» για τον Όλμο!

Μόνη αχτίδα φωτός, το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Ντάνι Όλμο. Ο διεθνής Ισπανός μέσος αποτελεί τον μεγάλο πόθο της Μπάρτσα, η οποία προσπάθησε την ύστατη ώρα να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των «μπαλουγκράνα» να τον «κλέψουν» από την Λειψία, οι «ταύροι» ήταν ανένδοτοι. «Δεν παραχωρείται έναντι κανενός ποσού» ήταν η απάντηση που έλαβε ο Ισπανικός σύλλογος, προς μεγάλη του απογοήτευση.

Έτσι, η νέα σεζόν θα κυλίσει χωρίς τον 23χρονο «μαέστρο» στο κέντρο της ομάδας. Όμως αυτή η άρνηση δεν θα είναι και η τελευταία φορά επικοινωνίας των δύο πλευρών για τον παίκτη. Φέτος οι «ταύροι» κέρδισαν κατά κράτος την μάχη, κρατώντας τον παίκτη τους και «κλέβοντας» παράλληλα τον Ιλάις Μορίμπα από τους «μπλαουγκράνα». Η Μπαρτσελόνα όμως θέλει να κερδίσει τον πόλεμο…

Η τεράστια επιθυμία και στόχος πλέον του ισπανικού συλλόγου είναι η επαναφορά του Όλμο στις τάξεις της. Το 2022 οι Ισπανοί θα επανέλθουν δριμύτεροι, με νέα προσφορά για τον νεαρό επιτελικό μέσο. Άλλωστε, είναι ένας παίκτης που έχει ανδρωθεί στις δικές της εκλεκτές ακαδημίες. Προϊόν της «μασία», οι ιθύνοντες του συλλόγου έκαναν το τραγικό λάθος να τον αφήσουν ελεύθερο το 2014. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον «ζύμωσε» και τον Ιανουάριο του 2020 η γνωστή… ταλεντομάνα Λειψία τον αγόρασε έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ. Πόσο που μπορεί ακόμα και να τετραπλασιαστεί, για να δούμε τον Ισπανό πάλι στα «μπλαουγκράνα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ