ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Πέπε Ρέινα ακόμα μετανιώνει για ένα πράγμα

Ο πρώην γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Πέπε Ρέινα, δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν κατέκτησε έστω μία φορά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πέπε Ρέινα ακόμα μετανιώνει για ένα πράγμα

Ο Πέπε Ρέινα παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση παρόλο που διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του. Ο Ισπανός είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Λάτσιο, όπου γράφει τα τελευταία ένσημα μίας λαμπρής καριέρας.

Θυμίζουμε ότι ο Ρέινα έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες. Αρχικά, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπαρτσελόνα και το καλοκαίρι του 2005 μετακόμισε στη Λίβερπουλ. Εκεί έμεινε για 9 ολόκληρα χρόνια και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός για τη Νάπολι για ένα χρόνο ενώ το επόμενο έτος φόρεσε τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Από το 2015 έως το 2018 αγωνίστηκε ως μόνιμος τερματοφύλακας της Νάπολι και την επόμενη διετία τίμησε τη φανέλα των «ροσονέρι». Από το 2020 είναι παίκτης της Λάτσιο με την οποία πραγματοποιεί δυνατές εμφανίσεις.

Το μεγαλύτερο στιγμιότυπο της καριέρας του είναι η συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2007. Ως παίκτης της Λίβερπουλ ηττήθηκε από τη Μίλαν με 2-1 στον τελικό της Αθήνας και είναι κάτι που θα τον στοιχειώνει για πάντα.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη στη Marca αν έχει καταλάβει ότι αγωνίστηκε σε 3 από τις 4 ομάδες με τα περισσότερα Τσάμπιονς Λιγκ, ο ίδιος απάντησε: «Είμαι περήφανος αλλά αν με ρωτήσεις… θα το άλλαζα αυτό για ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς αμφιβολία είναι αυτό που μου λείπει, ένα αγκάθι από τότε που χάσαμε τον τελικό με τη Λίβερπουλ το 2007».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ρέινα ονειρεύεται να γίνει προπονητής

Κατά τη συνέντευξή του, ο Ρέινα αποκάλυψε το όνειρό του να γίνει προπονητής στο μέλλον. Όπως είπε ο ίδιος, μάλιστα, ήδη προσπαθεί να μελετάει τις προπονήσεις και τους αγώνες προκειμένου να εμβαθύνει τις γνώσεις του στην προπονητική.

«Θέλω να γίνω προπονητής. Θα προετοιμαστώ για αυτό και θα προσπαθήσω να είμαι ένας από τους καλύτερους. Είχα την τύχη να έχω καλούς δασκάλους και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω από αυτό το πόστο. Κάθε φορά σκέφτομαι περισσότερο ως προπονητής παρά ως παίκτης. Είμαι παθιασμένος με την τακτική. Είμαι όλο και πιο περίεργος να μάθω γιατί γίνονται τα πράγματα, να αποκρυπτογραφώ έναν αγώνα, να προσπαθώ να κρατήσω τις λεπτομέρειες που δουλεύονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να γνωρίζω και να μπορώ να μεταφέρω αυτό που θέλει ο προπονητής στον αγωνιστικό χώρο και έτσι να είμαι περισσότερος βοηθητικός».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ