ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Ο Κριστιάνο υποκλίθηκε στον Αλί Νταεΐ (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποκλίθηκε στον Αλί Νταεΐ, αφού τον ξεπέρασε και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων.

Ο Κριστιάνο υποκλίθηκε στον Αλί Νταεΐ (pic)

Κόντρα στην Ιρλανδία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε το ρεκόρ του Αλί Νταεΐ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είδε την εθνική του ομάδα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και την «ξελάσπωσε».

Ειδικότερα, με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Ιρλανδίας μέχρι το 88ο λεπτό, ο 36χρονος πέτυχε 2 τέρμα στα επόμενα 7 λεπτά και έδωσε τους 3 βαθμούς στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Έτσι, έφτασε τα 111 γκολ με το εθνόσημο σε 179 συμμετοχές. Επομένως, ξεπέρασε το θρυλικό ρεκόρ του Ιρανού διεθνή, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων με 109 γκολ σε 145 εμφανίσεις. Κριστιάνο

Το μήνυμα του Κριστιάνο μετά το ρεκόρ

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μέσω του λογαριασμού του στο instagram περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά το ρεκόρ.

«Δεν μπορώ καν να αρχίσω να εκφράζομαι με λόγια! Είμαι ενθουσιασμένος και έχω ένα απίστευτο αίσθημα! Πάμε, Πορτογαλία! Πάμε!

«Από όλα τα ρεκόρ που έχω σπάσει κατά τη διάρκεια της καριέρας μου – και ευτυχώς υπήρξαν μερικά – αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Βρίσκεται σίγουρα στο ράφι των επιτευγμάτων που με κάνουν πραγματικά περήφανο.

«Πρώτα απ ‘όλα, γιατί κάθε φορά που εκπροσωπώ τη χώρα μου είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, το να γνωρίζω ότι υπερασπίζομαι την Πορτογαλία και δείχνω στον κόσμο από τι αποτελούνται οι Πορτογάλοι. Δεύτερον, επειδή οι αγώνες των Εθνικών Ομάδων είχαν πάντα πολύ ισχυρό αντίκτυπο σε μένα καθώς μεγάλωνα, βλέποντας τα είδωλά μου να παίζουν για τις σημαίες τους κάθε καλοκαίρι σε EURO και σε Παγκόσμια Κύπελλα. Αλλά τελικά και πάνω απ ‘όλα, επειδή το να πετύχουμε 111 γκολ για την Πορτογαλία σημαίνει 111 στιγμές όπως αυτές που ζήσαμε σήμερα στο Αλγκάρβε, στιγμές παγκόσμιας ένωσης και ευτυχίας για εκατομμύρια Πορτογάλους πολίτες σε όλο τον κόσμο. Για αυτούς, κάθε θυσία αξίζει τον κόπο» είπε αρχικά.

O Ρονάλντο δεν ξέχασε τον Νταεΐ

Ο Κριστιάνο δεν παρέλειψε να σταθεί στον άνθρωπο που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ. Αρχικά, παραδέχτηκε ότι έθεσε τόσο ψηλά τον πήχη που φοβήθηκε ότι δε θα τον ξεπέρναγε ποτέ. Στη συνέχεια, τον ευχαρίστησε για τη στήριξη του ανά τα χρόνια.

«Ένας άλλος λόγος για μένα να εκτιμήσω αυτό το επίτευγμα όσο τώρα, είναι επειδή ο Αλί Νταεΐ είχε θέσει τον πήχη σε τόσο υψηλό επίπεδο, ώστε κάποια στιγμή ακόμη και εγώ άρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην τον πιάσω ποτέ. Συγχαρητήρια στον “Shariar” που κράτησε το ρεκόρ για τόσο καιρό. Σε ευχαριστώ που έδειχνες πάντα τόσο μεγάλο σεβασμό για μένα κάθε φορά που σκόραρα και πλησίαζα πιο κοντά στον εξαιρετικό αριθμό σου

Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους μου που έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο αξέχαστο. Ας συνεχίσουμε να συναντιόμαστε εντός του γηπέδου τα επόμενα χρόνια! Δεν κλείνω ακόμα τον λογαριασμό» είπε

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ