ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αργεί το ντεμπούτο του Φάτι – Εκτός μάχης με Μπάγερν

Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι και η επιστροφή του Άνσου Φάτι - με το 10 στην πλάτη - θα καθυστερήσει λίγο ακόμη μέχρι άπαντες να νιώθουν σίγουροι γι' αυτό.

Αργεί το ντεμπούτο του Φάτι – Εκτός μάχης με Μπάγερν

Η επιστροφή του Άνσου Φάτι βρίσκεται προ των πυλών! Η Μπαρτσελόνα περιμένει μήνες για αυτή τη στιγμή έτσι ουδείς θέλει η επάνοδος του μικρού να γίνει με επιπολαιότητα. Ο 18χρονος εδώ και μερικές εβδομάδες προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες των «μπλαουγκράνα». Τα πρώτα δείγματα έδειξαν να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στις συνθήκες αφήνοντας πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το πρόβλημα στον μηνίσκο ταλαιπώρησε για μήνες τον ταλαντούχο επιθετικό. Αλλεπάλληλα χειρουργεία, πόνοι, αποκατάσταση, ατομικές προπονήσεις και πάλι απ’ την αρχή. Τώρα όμως ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν βλέπει το… αστεράκι του να είναι όλο πιο κοντά στο να λάμψει ξανά.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube  Φάτι

Σημερινό δημοσίευμα της AS αναφέρει πως για όλα τα παραπάνω η επιστροφή του Φάτι αναμένεται να καθυστερήσει λίγο ακόμη. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός θα βρεθεί ξανά σε αποστολή της Μπαρτσελόνα στις 19 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την ημερομηνία έχει οριστεί η αναμέτρηση με τη Γρανάδα για την 5η αγωνιστική της La Liga. Αυτό σημαίνει πως ο Φάτι θα χάσει οριστικά την πρεμιέρα του φετινού Champions League. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 14 του μήνα στο Καμπ Νου την Μπάγερν Μονάχου.

Επιστρέφει με Γρανάδα ο Φάτι

Ένα παιχνίδι που οι Καταλανοί θα επιδιώξουν να κατακτήσουν για να μπουν με το… δεξί στη διοργάνωση. Ο Φάτι ετοιμάζεται μεθοδικά από το τεχνικό τιμ της Μπαρτσελόνα για να εξελιχθεί σε ηγέτης της ομάδας. Δεν ήταν τυχαία η παραλαβή της φανέλας με τον αριθμό «10». Μια φανέλα που μέχρι… χθες κοσμούσε με την παρουσία του ο Λιονέλ Μέσι.  Ο 18χρονος είναι το μελλοντικό αστέρι αυτής της ομάδας. Έτσι άπαντες στον σύλλογο έχουν την υπομονή προκειμένου η επιστροφή του παίκτη να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται.

Οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να αλλάξουν εποχή μετά τις αποχωρήσεις τόσο του Αντουάν Γκριεζμάν όσο – σαφώς περισσότερο – του Μέσι. Φάτι, Ντεπάι και Ντεμπελέ αναμένεται να σηκώσουν το βάρος της επίθεσης που οραματίζεται ο Κούμαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ