ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αζάρ και η (τελευταία) ευκαιρία του να «λάμψει»!

Ο Εντέν Αζάρ έχει απογοητεύσει στο πέρασμα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η μη έλευση του Κίλιαν Μπαπέ του δίνει μια τελευταία ευκαιρία να δείξει τι αξίζει.

Ο Αζάρ και η (τελευταία) ευκαιρία του να «λάμψει»!

Τα δύο χρόνια που ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλήρως απογοητευτικά για τον ίδιο. Ο Βέλγος άσος αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, μη μπορώντας να βρει ρυθμό. Ακόμα και στα παιχνίδια που αγωνιζόταν έμοιαζε μια «σκιά» του καλού εαυτού του. Δεν θύμιζε σε κανένα σημείο τον παίκτη που έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Τσέλσι. Αυτόν που… ανάγκασε τη «βασίλισσα» να βγάλει από τα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Μάλιστα, μέσα στο καλοκαίρι υπήρξαν και φήμες περί αποχώρησης του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εξάλλου, το γεγονός ότι η Ρεάλ κινούταν για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ έμοιαζε να βάζει «ταφόπλακα» στο μέλλον του Αζάρ στην ομάδα. Ωστόσο, ο Γάλλος άσος δεν μετακόμισε ποτέ στη Μαδρίτη. Η Παρί Σεν Ζερμέν τον κράτησε για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμη στο Παρίσι κι έδωσε στον Βέλγο άσο, έστω κι από σπόντα την τελευταία του ευκαιρία να «λάμψει» στην Ισπανία. Ο ίδιος πλέον έχει μπροστά του μια σεζόν να δείξει τι αξίζει σε άπαντες.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αζάρ

Η «μάχη» με τον Βινίσιους για μια θέση και η… αναγέννηση του Αζάρ

Βέβαια, το έργο του Αζάρ δεν είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή ο Βέλγος έχει να αντιμετωπίσει τους Μπέιλ, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Ασένσιο και Βάσκεθ για δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Από αυτούς, ο Ουαλός φαίνεται πως έχει την προτίμηση του Κάρλο Αντσελότι για τη μια θέση, δεδομένου ότι γνωρίζονται από την πρώτη θητεία του Ιταλού τεχνικού στη Ρεάλ. Από την άλλη ο Βινίσιους εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής. Ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει ήδη να πετύχει τρία τέρματα σε μόλις 133 λεπτά συμμετοχής.

Σκόραρε στην πρεμιέρα ενώ έσωσε και τη Ρεάλ στο ματς με την Αλαβές, ερχόμενος και στα δύο παιχνίδια από τον πάγκο. Στις αναμετρήσεις αυτές ο Αζάρ βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα. Ωστόσο, μέτρησε μόλις μια ασίστ, μην μπορώντας να κάνει τη διαφορά. Έτσι, απέναντι στην Μπέτις ο Βινίσιους βρέθηκε στην ενδεκάδα και ο Βέλγος στον πάγκο. Ο ίδιος πέρασε ως αλλαγή στο 80′, αλλά εκ νέου δεν κατάφερε να γίνει κομβικός για την ομάδα του.

Βέβαια, ο Αζάρ έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως τα προηγούμενα καλοκαίρια επέστρεφε υπέρβαρος και σε κακή φυσική κατάσταση στη Ρεάλ. Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά, με το Euro να τον κρατάει σε καλή κατάσταση. Την ίδια στιγμή ο Βινίσιους αγωνίζεται non stop με τη Ρεάλ και την Εθνική Βραζιλίας και στο πρόσφατο παιχνίδι της «Σελεσάο» βγήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο, λόγω κούρασης. Κάτι που σημαίνει πως στο επόμενο ματς της «βασίλισσας» το Σάββατο (12/9) με τη Θέλτα, ο Αζάρ-λογικά- θα κληθεί ξανά να αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα. Ο Βέλγος έχει ένα ακόμη «κανονάκι» μπροστά του και δεν πρέπει να το χάσει και αυτό…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ