ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποχωρεί το «αφεντικό» της Γιουνάιτεντ τέλη Σεπτεμβρίου!

Μετά από 9 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Εντ Γούντγουορντ αποχωρεί τις επόμενες εβδομάδες από το «Ολντ Τράφορντ».

Αποχωρεί το «αφεντικό» της Γιουνάιτεντ τέλη Σεπτεμβρίου!

Σε μια νέα εποχή αναμένεται να περάσει μέσα στον Σεπτέμβριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τρέχον Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ θα αποχωρήσει από την θέση του, δίνοντας βήμα σε κάποιον άλλον. Και το όνομα αυτού έγινε γνωστό από τους «κόκκινους διαβόλους».

Το πέρασμά της σε μια νέα εποχή θα κάνει τις ακόλουθες εβδομάδες το σωματείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες το «αφεντικό» της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, η αποχώρηση του θα γινόταν επίσημη τους επόμενους μήνες. Όντας στο πόστο του από το 2012, όταν και αντικατέστησε τον Ντέιβιντ Γκιλ, ο Άγγλος τραπεζίτης δεν ήταν ποτέ δημοφιλής φιγούρα για τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ.

Αλλαγή στην Γιουνάιτεντ με ελπίδες για νέα γραμμή πλεύσης

Παρότι, ο Άγγλος έκανε πράξη μερικές από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών, ποτέ δεν έδειξε να κολλάει με το κλαμπ. Επί των ημερών του στην ηγεσία του συλλόγου, η Γιουνάιτεντ κατέκτησε μόλις ένα πρωτάθλημα. Και αυτό θα μπορούσε να πιστωθεί στον προκάτοχό του, μιας και εκείνος είχε «χτίσει» την ομάδα.

Όταν όμως ήρθε και η εσφαλμένη απόφαση η ομάδα να αγωνιστεί στην φιλόδοξη European Super League, η υπομονή του φίλαθλου κοινού εξαντλήθηκε. Πιεζόμενος ασφυκτικά, ο Άγγλος ανακοίνωσε πως θα αποχωρούσε μέσα στους επόμενους μήνες. Ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους στην Γιουνάιτεντ, με την τωρινή διοίκηση των Γκλέιζερς που ανέλαβε τον γεμάτο χρέη σύλλογο το 2005.

Έτσι, πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου, ο Ρίτσαρντ Άρνολντ αναμένεται να πάρει και επίσημα την θέση του Γούντγουορντ. Μέσα από την σύγκρουση του Άρνολντ με άλλα δύο πολύ… δυνατά βιογραφικά, ο Άγγλος λογιστής κατάφερε να επικρατήσει. Μέλος της Γιουνάιτεντ από το 2007, ο 49χρονος υπήρξε επικεφαλής του τμήματος marketing της ομάδας. Με δικές του κινήσεις, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκλεισαν τεράστιες χορηγίες με την Chevrolet (2014) και την Adidas (2015). Κάτι το οποίο εκτόξευσε ακόμα περισσότερο το μυθικό brand name της ομάδας.

Πλέον, αναλαμβάνει από τον Γούντγουορντ μια ομάδα που ναι μεν δεν έχει κατακτήσει τίτλους, αλλά πρόσθεσε τα κατάλληλα γρανάζια. Βαράν και Σάντσο έρχονται να απογειώσουν το ρόστερ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έτοιμο να ρίξει την μαγική του «αστερόσκονη».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ