ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Blog Γιουνάιτεντ: Το «7» θέλει αρχόντους σαν τον Κριστιάνο!

Την ώρα που ο Ντι Μαρία μίλαγε υποτιμητικά για το πιο λαμπρό νούμερο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμαζόταν να το φορέσει.

Blog Γιουνάιτεντ: Το «7» θέλει αρχόντους σαν τον Κριστιάνο!

Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν περάσει ένα σωρό σπουδαίοι παίκτες. Από που να αρχίσει και από να τελειώσει κανείς. Άλλοι άφησαν το δικό τους στίγμα εκεί, άλλοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Άλλοι όταν ακούνε για το «7» κάνουν… σαν μικρά παιδιά, ώστε να το ξαναπάρουν (ναι Κριστιάνο Ρονάλντο για εσένα μιλάω) και άλλοι αλλάζουν χρώμα, χάνουν τη λαλιά τους και πετάνε δηλητήριο (ναι Άνχελ Ντι Μαρία για εσένα μιλάω).

«Πραγματικά χέστηκα για το ποιος φόραγε κάποτε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το νούμερο “7” πίσω. Μου μιλούσαν συνέχεια για εκείνη. Για εμένα ήταν απλώς ακόμη μία φανέλα. Το πρόβλημα για εμένα στη Γιουνάιτεντ δεν ήταν αυτό. Αλλά ο προπονητής που ήταν τότε στην ομάδα», τα λόγια του Ντι Μαρία στο «TYC Sports». 

Δηλώσεις βαριές, άκομψες και γεμάτες θυμό, ίσως και μίσος. Σίγουρα ο Αργεντινός δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από την Αγγλία. Σίγουρα το ίδιο ισχύει και για τους φίλους της αγγλικής ομάδας προς το πρόσωπό του. Γι’ αυτό άλλωστε και αυτή η σχέση τελείωσε πριν καν αρχίσει με τον ταλαντούχο παίκτη να πηγαίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Παρόλα αυτά είναι άκομψο και άσχημο να μιλάει έτσι για ένα νούμερο και μία φανέλα που τίμησαν άλλοι και άλλοι κατά το παρελθόν.

Μία φανέλα που αρκετά μικρά παιδιά στο Μάντσεστερ, όπου υποστηρίζουν τη Γιουνάιτεντ, ξυπνάνε και κοιμούνται με το όνειρο να τη φορέσουν. Αν και δεν είναι σκληρός παίκτης εντός αγωνιστικού χώρου ο Ντι Μαρία στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανε «φάουλ». Και μάλιστα μεγάλο.

Γιατί ο Κριστιάνο ξέρει τι σημαίνει το «7» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Και κάπου εδώ έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άνθρωπος που τα έχει πάρει όλα στην καριέρα του. Ο τύπος που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και σίγουρα μέχρι να σταματήσει θα τον δούμε να πανηγυρίζει κι άλλα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξέρει τι σημαίνει «7». Ξέρει πόσο βαρύ είναι. Πόσο λαμπερό.

Δεν το κατάλαβε τώρα στα 36 του. Δεν το έμαθε λίγο πριν τη Δύση της σπουδαίας καριέρας του. Το ήξερε από τότε που πάτησε για πρώτη φορά στο «Ολντ Τράφορντ». Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ήθελε να τη φορέσει. Όπως και έπραξε. Έτσι και τώρα θέλει να της δώσει εκ νέου λίγη από τη χαμένη της λάμψη/ αίγλη. Όχι πως δεν έκανε κάτι τέτοιο και ο Έντινσον Καβάνι με τις εμφανίσεις και τα γκολ του.

Παρόλα αυτά είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τη διαφορά μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών και το upgrade που θα έχει το «7» για τη νέα σεζόν. Αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιούκαστλ που θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Το «7» της Γιουνάιτεντ δεν θέλει μόνο μεγάλους παίκτες. Αλλά και μεγάλες προσωπικότητες! 

Το «7» της Γιουνάιτεντ δεν θέλει μόνο μεγάλους παίκτες. Αλλά και μεγάλες προσωπικότητες!

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο το «7»της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε μερικές δύσκολες σεζόν! Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που το φόρεσαν. Μάικλ Όουεν, Αντόνιο Βαλέντσια, Άνχελ Ντι Μαρία, Μέμφις Ντεπάι και Αλέξις Σάντσες. Όλοι τους παίκτες με ταλέντο. Παρόλα αυτά, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, για να αντέξει κανείς την πίεση της φανέλας δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να συνδυάζεται και από την ανάλογη προσωπικότητα.

Σίγουρα αυτή δεν την είχε ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και με δηλώσεις του. Ωστόσο, θα πρέπει κάποιος να του πει/ενημερώσει ότι οι φανέλες των ομάδων -ειδικά η συγκεκριμένη- δεν είναι… πατσαβούρια για να μιλάει κανείς τόσο υποτιμητικά για εκείνες.

Αντιθέτως, ενώνουν εποχές του τότε και του τώρα. Σε πηγαίνουν από τον Τζορτζ Μπεστ στον Κριστιάνο Ρονάλντο και από τον Ερίκ Καντονά στον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Είναι ένα ταξίδι στον χρόνο. Είναι μία παρακαταθήκη για έναν σύλλογο. Είναι κατανοητό και δεκτό να μην πετύχει κάποιος σε μία ομάδα. Να μην δεθεί μαζί της. Οι λόγοι είναι πολλοί και διαφορετικοί ειδικά αναλόγως την περίπτωση και την περίσταση. Αλλά είναι λάθος να απαξιώνει την ιστορία μιας ομάδας ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε από εκείνη και για ένα χρονικό διάστημα την υπηρέτησε.

Το «7» γύρισε σε αυτόν που πρέπει!

Παρόλα αυτά υπάρχουν και παίκτες σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Λίγοι, αλλά υπάρχουν. Αυτοί είναι κύριοι και πριν και μετά. Σίγουρα ο Πορτογάλος φορ δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας. Σίγουρα δεν έφυγε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τόσο από τη Ρέαλ Μαδρίτης ή τη Γιουβέντους, αλλά ποτέ δεν γύρισε να μιλήσει άσχημα για εκείνες ή για τις συνθήκες που βρήκε εκεί. Τουλάχιστον για την ώρα. Τουλάχιστον να βγάλει τις βγάλει φανερά στη… σέντρα.

Ποτέ δεν «έκραξε» εκ των υστέρων. Ποτέ δεν ζήτησε και τα… ρέστα για κάτι άλλο. Εκείνος είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Είτε αν πετύχαινε, είτε όχι. Πάντα σωστός και μετρημένος όσον αφορά τις «πρώην». Ένας σπουδαίος αθλητής με μία ανάλογη προσωπικότητα. Δεν είναι τυχαία στην κορυφή εδώ και τόσα χρόνια.

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν και τη διαφορά. Όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και γενικότερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ