ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έξαλλος με το βαρύ πρόγραμμα ο Μπουσκέτς!

Βλέποντας το ήδη πολύ βαρύ πρόγραμμα των επόμενων μηνών να παραμένει ως έχει, ο Σέρχιο Μπουσκέτς ξέσπασε για την αδιαφορία της υγείας των αθλητών!

Έξαλλος με το βαρύ πρόγραμμα ο Μπουσκέτς!

Την έκρηξη του Σέρχιο Μπουσκέτς προκάλεσε το ιδιαίτερα βεβαρυμμένο πρόγραμμα της φετινής σεζόν! Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο πολύπειρος Ισπανός χαφ της Μπαρτσελόνα δεν άντεξε και ξέσπασε!

Για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές τους επόμενους μήνες μίλησε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς, βλέποντας πόσο γεμάτο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν δεν άντεξε να μένει άλλο σιωπηλός. Οι τραυματισμοί θα πέφτουν… βροχή και ο Ισπανός θεωρεί πως κάποιοι το αγνοούν. Μπουσκέτς

«Οι παίκτες θα σκάσουν κάποια στιγμή» πιστεύει ο Μπουσκέτς!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της εθνικής Ισπανίας για τα προκριματικά του Mundial, ο 33χρονος μίλησε χωρίς πολλές τυπικότητες. «Δεν έχουμε πολλά να πούμε» ξεκίνησε ο πολύπειρος μέσος των «ρόχας». «Δίνουμε λιγότερη και λιγότερη προσοχή στον κάθε παίκτη. Θα έρθει κάποια στιγμή που ο παίκτης θα… σκάσει! Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι πρέπει να κάτσουν κάποιοι κάτω και να εκτιμήσουν την κατάσταση. Πρέπει να το δεις από όλες τις πλευρές, όχι μόνο να περιμένεις πάντα περισσότερα».

Ο Ισπανός μέσος δεν είναι ο μόνος που έχει μιλήσει για την σωματική υγεία των αθλητών. Μετά τη άρση της καραντίνας στο ποδόσφαιρο, οι περισσότεροι παίκτες έχουν πιεστεί πάρα πολύ για να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Όμως απόρροια αυτή της επιλογής είναι η βροχή των τραυματισμών, καθώς οι αθλητές φτάνουν στα όριά τους.

Πέρσι υπενθυμίζεται πως πολλοί παίκτες έσπασαν ρεκόρ παιχνιδιών μέσα σε μια σεζόν, με τους Μπρούνο Φερνάντες και Πέδρι να σπάνε το φράγμα των 70 παιχνιδιών! Αριθμός αδιανόητος που δείχνει πως οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται πραγματικά στο όριο του να… σκάσουν.

Πριν ο Μπουσκέτς επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα, θα βάλει ακόμα 2 παιχνίδια κάτω από την… ζώνη του! Οι «ρόχας» αντιμετωπίζουν την Γεωργία την Κυριακή (5/9), ενώ τρεις μέρες μετά το Κόσοβο μπαίνει στον δρόμο της για τα προκριματικά του Mundial. Και μετά από λιγότερο από έναν μήνα είναι και τα ημιτελικά του Nations League. Κοινώς, σε κίνηση να βρισκόμαστε…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ