ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Οι ενστάσεις της UEFA για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια

Η UEFA μέσω του προέδρου της αντιδρά στις σκέψεις της FIFA για την διοργάνωση του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια αντί για κάθε τέσσερα έτη.

Οι ενστάσεις της UEFA για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια

H UEFA έχει «σοβαρές ανησυχίες» για τα σχέδια της FIFA για Μουντιάλ κάθε 2 χρόνια. Αυτές εκφράστηκαν μέσω του πρόεδρος της, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Η ιδέα έχει πέσει στο τραπέζι από τη FIFA από τον περασμένο Μάιο και εξετάζει η δυνατότητα υλοποίησής της. Ωστόσο, ο Τσεφέριν είναι εκνευρισμένος για την έλλειψη συνεργαασίας και συνεννοήσης με την UEFA σχετικά με τον αντίκτυπο μίας τέτοιας κίνησης.

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Οι ενστάσεις της UEFA

Ο Τσεφερίν εξέφρασε τις ανησυχίες του απαντώντας σε επιστολή των Υποστηρικτων Ποδοσφαίρου της Ευρώπης (Football Supporters Europe), που απευθυνόταν στον εκτελεστικό διευθυντή Ρόναν Έβεν: «Η UEFA και οι εθνικές της ενώσεις έχουν επίσης σοβαρές επιφυλάξεις και σοβαρές ανησυχίες για τις αναφορές των σχεδίων της FIFA.

Λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή η μεταρρύθμιση σε ολόκληρο τον οργανισμό του ποδοσφαίρου, μας εκπλήσσει ότι η FIFA φαίνεται ότι ξεκινά μια καμπάνια PR για να προωθήσει την πρότασή της, ενώ καμία τέτοια πρόταση δεν έχει υποβληθεί σε συνομοσπονδίες, εθνικές ενώσεις, πρωταθλήματα, συλλόγους, παίκτες, προπονητές, συλλόγους και όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ως ένα συγκεκριμένο παράδειγμα μεταξύ τόσων πολλών, είναι επιτακτική ανάγκη να επισημανθούν οι ανησυχίες που μοιράζονται σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο σχετικά με τον αντίκτυπο που θα έχει η διοργάνωσης ενός Μουντιάλ κάθε 2 έτη στο διεθνές ημερολόγιο αγώνων και, ιδιαίτερα σε αυτό το πλαίσιο, στο γυναικείο ποδόσφαιρο»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η επιστολή σας και οι ανησυχίες που δημιουργεί εξ ονόματος των υποστηρικτών σε όλη την Ευρώπη σχετικά με τα πιθανά σχέδια της FIFA να διεξάγει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA κάθε δύο χρόνια, είναι εξαιρετικά έγκυρες και σημαντικές. Επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι η UEFA είναι δίπλα σας σε αυτό το σημαντικό ζήτημα. Πρέπει να συνεργαστούμε για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του παιχνιδιού και να ενισχύσουμε τη θέση των φιλάθλων ως βασικών ενδιαφερομένων».

Γιατί η FIFA θέλει Μουντιάλ κάθε 2 χρόνια

Ο πρόεδρος της UEFAΤζιάνι Ινφαντίνο τάχθηκε είναι υπέρ της αλλαγής μετά το συνέδριο της FIFA τον Μάιο, λέγοντας σε συνέντευξη Τύπου: «Δεν χρειάζεται να είσαι Αϊνστάιν για να γνωρίζεις ότι αν έχεις Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, διπλασιάζεις τα έσοδά σου. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτές τις μελέτες με ανοιχτό μυαλό. Γνωρίζουμε για την αξία του Μουντιάλ και τον αντίκτυπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Το σχέδιο υποστηρίζεται επίσης από τον πρώην προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος είναι σήμερα επικεφαλής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ανάπτυξης της FIFA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ