ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ψάχνεται για ανανέωση Σαλάχ η Λίβερπουλ αλλά…

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ είναι τεράστιες, βάζοντας την Λίβερπουλ σε... περιπέτειες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ψάχνεται για ανανέωση Σαλάχ η Λίβερπουλ αλλά…

Κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η υπόθεση ανανέωσης του Μοχάμεντ Σαλάχ στην Λίβερπουλ. Ο σούπερ σταρ των «ρεντς» είναι περιζήτητος και τα χρήματα που φαίνεται να ζητάει… πάρα πολλά!

Ο Σαλάχ ζητά υπερδιπλάσιες αποδοχές από την Λίβερπουλ

Έναν-έναν, η Λίβερπουλ συνεχίζει την ανανέωση συμβολαίου σε όλα τα μεγάλα αστέρια της. Οι «ρεντς» ξεκίνησαν από νωρίς να μοιράζουν νέες συμφωνίες με τους παίκτες που την επανάφεραν στην κορυφή. Ήδη, οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζόρνταν Χέντερσον, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζόρνταν Χέντερσον «σφράγισαν» το μέλλον τους για πολλά χρόνια ακόμα στο αγγλικό λιμάνι.

«Ανασφάλιστη» παραμένει όμως η «Big-3» της επίθεσης, με τους Σάντιο Μανέ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Μοχάμεντ Σαλάχ να έχουν μόλις 2 έτη ακόμα στο συμβόλαιό τους. Η υπόθεση της ανανέωσης όμως του τελευταίου είναι αρκετά δύσκολη, καθώς σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα οι απαιτήσεις του Αιγύπτιου πάνε για… ρεκόρ!

Αγχωμένος μην τον χάσει από την ομάδα του, ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να «δέσει» άμεσα με νέο συμβόλαιο στο Λίβερπουλ τον Μο. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να προσφέρει μια γενναιόδωρη αύξηση αποδοχών στον 29χρονο αστέρα. Με την τωρινή του συμφωνία, ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ αμείβεται με περίπου 200 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Όμως όπως αναφέρουν από την Αγγλία, ο Σαλάχ ζητά 500 χιλιάδες (!) λίρες την εβδομάδα για να ανανεώσει! Ποσό υπερδιπλάσιο από αυτό που λαμβάνει τώρα.

Αυτό αναμένεται να είναι ένα μεγάλο «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις, καθώς το ποσό αυτό είναι εκτός πραγματικότητας για τους «ρεντς». Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζουν από κοντά τον 29χρονο ο οποίος και φέτος εντυπωσιάζει. Γνωρίζοντας πως μπορούν να «κλέψουν» τον Αιγύπτιο όσο αυτός δεν ανανεώνει, «καραδοκούν» για κάποιο στραβοπάτημα της Λίβερπουλ.

Μέσα σε 4 χρόνια στην Λίβερπουλ, ο Σαλάχ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σε μόλις 206 συμμετοχές έχει σκοράρει ήδη 127 τέρματα και έχει μοιράσει 49 ασίστ. Στο ίδιο διάστημα έχει κατακτήσει το Champions League και την Premier League, «εκτοξεύοντας» πάλι την ομάδα του λιμανιού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ