ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

«Δυσαρέσκεια παικτών της Τότεναμ με τον Παρατίτσι!»

Κάποιες... ανάρμοστες συμπεριφορές του νέου αθλητικού διευθυντή της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι, έχει φέρει έντονη δυσαρέσκεια σε αρκετούς παίκτες της ομάδας

«Δυσαρέσκεια παικτών της Τότεναμ με τον Παρατίτσι!»

Πολύ μακριά από κάποιες αντιδράσεις του Φάμπιο Παρατίτσι τοποθετούνται αρκετοί παίκτες της Τότεναμ. Ο Ιταλός αθλητικός διευθυντής ζει λίγο πιο έντονα το παιχνίδι και η παρουσία του στον πάγκο κάνει πολλούς παίκτες της ομάδας να νιώθουν άβολα.

Έξω από το γήπεδο, ο Φάμπιο Παρατίτσι έχει καταφέρει να κάνει σπουδαία δουλειά στην Τότεναμ. Μόλις λίγους μήνες στην ομάδα, ο άλλοτε παράγοντας της Γιουβέντους έχει κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ανανέωσης στους «πετεινούς». Οι προσθήκες που πραγματοποίησε το καλοκαίρι, έχουν ταιριάξει απόλυτα με την ομάδα που είχε ήδη στα χέρια του. Κάτι που έχει φέρει την Τότεναμ μόνη πρώτη στην βαθμολογία μετά από 3 αγωνιστικές.

Ο… θερμόαιμος Παρατίτσι «ενοχλεί» κάποιους παίκτες της Τότεναμ!

Όσο καλός είναι όμως στην διοργάνωση του ρόστερ της ομάδας, αλλά και στις μεταγραφές φαίνεται πως το… χάνει μέσα στο γήπεδο. Αυτό καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας είναι δυσαρεστημένοι με κάποιες αντιδράσεις του Ιταλού. Πηγής αυτής της… γκρίνιας, φαίνεται πως αποτελούν οι αντιδράσεις του Παρατίτσι, όταν βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Και στα 2 φετινά εντός έδρας παιχνίδια των «πετεινών», ο Ιταλός αθλητικός διευθυντής βρισκόταν στον πάγκο. Και μάλιστα δεν ήταν ιδιαίτερα… ήσυχος. Τον Παρατίτσι… σιγόνταρε και ο Στιβ Χιτσεν, επίσης διευθυντής στην ομάδα. Και όπως αναφέρει μια πηγή από την ομάδα, πολλοί νιώθουν άβολα με την παρουσία τους.

«Απλά δεν “κάθεται” καλά σε μερικούς παίκτες. Οι αναπληρωματικοί που βρίσκονται στον πάγκο δεν νιώθουν ελεύθεροι να μιλήσουν για κάποια πράγματα μα αυτούς τους δύο παρόντες. Ακόμα, το να τους βλέπουν όλη την ώρα όρθιους να φωνάζουν στους διαιτητές σε ένα παιχνίδι δεν είναι κάτι που τους αρέσει».

Αυτά βέβαια για τους φίλους της Γιουβέντους είναι… πρωϊνό. Έχοντας δεχθεί συνολικά πρόστιμα 50 χιλιάδων ευρώ για τις φωνές του, ο Παρατίτσι είναι πάντα πολύ σκληρός με τους διαιτητές. Ενδεικτικό παράδειγμα οι φωνές του σε περσινό παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ουντινέζε για τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ