ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Η εθνική Αγγλίας έχει έναν πιτσιρικά που ισοπεδώνει τα κοντέρ!

Το ρόστερ της εθνικής Αγγλίας είναι τόσο πλούσιο και γεμάτο που έχει συνέχεια νέους πρωταγωνιστές, όπως φάνηκε και στο ματς με την Ανδόρα.

Η εθνική Αγγλίας έχει έναν πιτσιρικά που ισοπεδώνει τα κοντέρ!

Πριν από μερικούς μήνες η εθνική Αγγλίας έφτασε πολύ κοντά στην… πηγή. Δηλαδή, στην κατάκτηση του Euro. Όμως, στον τελικό που έγινε στην έδρα της έχασε από την ψυχωμένη Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι. Δεν είναι η πρώτη φορά, μιας και κατά το παρελθόν έχει συμβεί αρκετές φορές, όμως ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, είναι πολύ τυχερός.

Και αυτό γιατί στα χέρια του έχει ένα ρόστερ με πολλές και ποιοτικές επιλογές. Ο έμπειρος προπονητής έχει βάθος στον πάγκο και έτσι η ποιότητα της 11αδας των «λιονταριών» δεν πέφτει, όποιο και αν είναι το αρχικό σχήμα που θα διαλέξει. Ένας από εκείνους που αναμένεται να έχουν λαμπρό μέλλον είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο νεαρός μέσος είναι ο τύπος του παίκτη που μπορεί να τα κάνει όλα εντός αγωνιστικού χώρου. Και μάλιστα πολύ καλά! Κάτι που απέδειξε και στο εντός έδρας ματς της Αγγλίας με αντίπαλο την Ανδόρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

Ο χαφ της Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε πράγματα και θαύματα, κάτι που επιβεβαιώνει και η στατιστική υπηρεσία του αγώνα! Έχουμε και λέμε για το νέο, λαμπρό αστέρι της Αγγλίας: 96% ποσοστό ευστοχίας στις πάσες, 56 επαφές με την μπάλα στα πόδια του, πήρε επτά μονομαχίες, δημιούργησε τρεις φάσεις, πέρασε τρεις φορές τους προσωπικούς του αντιπάλους, έβγαλε μία σέντρα και έκανε ένα σουτ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η εθνική Αγγλίας έχει παρόν και σίγουρα (μπόλικο) μέλλον! 

Η εθνική Αγγλίας έχει παρόν και σίγουρα (μπόλικο) μέλλον!

Στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική ομάδα της Αγγλίας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά και ας μην είχε στα χέρια του ο Σαουθγκέιτ τόσο καλό υλικό. Φέτος στο Euro 2020 μέχρι και τον τελικό. Αν τα «λιοντάρια» ήταν πιο εύστοχα στα πέναλτι, τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

Ωστόσο, το μεγάλο στοίχημα για τους Άγγλους είναι άλλο. Το επερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ! Εκεί όλα τα αστέρια της ομάδας θα έχουν και την εμπειρία, αλλά και την όρεξη μαζί με το πάθος να φτάσουν μέχρι το τέλος. Μέχρι και την κατάκτηση της κούπας. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Ούτε απλή.

Αλλά από την άλλη οι Άγγλοι με ποδοσφαιριστές, ειδικά στο χώρο του κέντρου, όπως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δείχνουν με πράξεις και όχι με λόγια πως εκτός από παρόν έχουν και μέλλον!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ