ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

O Λαπόρτα έθεσε δύο όρους παραμονής στον Κούμαν

Αν ο Ρόναλντ Κούμαν επιθυμεί να παραμείνει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα, πρέπει να ικανοποιήσει μερικές επιθυμίες του προέδρου ης ομάδας,Τζοάν Λαπόρτα.

O Λαπόρτα έθεσε δύο όρους παραμονής στον Κούμαν

Την κοινή πορεία της Μπαρτσελόνα με τον Ρόναλντ Κούμαν είναι γνωστό πως επιθυμεί να επεκτείνει ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζοάν Λαπόρτα. Ωστόσο, ο ισχυρός άντρας του συλλόγου της Βαρκελώνης επιθυμεί να δει κάποια πράγματα από τον Ολλανδό. Και αυτά δεν είναι μόνο αποτελέσματα στο γήπεδο και τίτλοι.

Την επιθυμία του κρατήσει τον Ρόναλντο Κούμαν για περισσότερο από ακόμα έναν χρόνο έκανε γνωστή για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα. Ο Ισπανός παράγοντας των «μπλαουγκράνα» μιλώντας στον Τύπο πριν λίγες μέρες, έθεσε τους στόχους της ομάδας. Τόσο μεταγραφικούς, όσο και των μελών του σταφ. Μέχρι στιγμής, ο Ρόνταλντ Κούμαν δεν έχει απογοητεύσει τους ιθύνοντες του συλλόγου και η ανανέωση του βρίσκεται στα σκαριά. Πρώτα όμως πρέπει να καλυφθούν κάποιες «απαιτήσεις».

Περιμένει να δει τον Κούμαν να χρησιμοποιεί Πουτς και Ουμτιτί

Πρώτη και κυριότερη είναι φυσικά η κατάκτηση τίτλων. «Μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα πρέπει πάντα να μάχεται για τίτλους» όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές ο Λαπόρτα. Από εκείνο το σημείο όμως και έπειτα, ο Ισπανός θέλει να δει κάποια πράγματα να γίνονται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, περιμένει να δει πάλι σε ενεργό ρόλο δύο παίκτες του ρόστερ, τους οποίους δεν δίστασε να κατονομάσει μάλιστα.

Πρώτος είναι ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Γάλλος σέντερ μπακ έχει τραβήξει πάρα πολλά από τους τραυματισμούς του. Φέτος έγιναν «μάχες» για να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του, όμως χωρίς επιτυχία. Η προσπάθεια όμως που κατέβαλε ο 27χρονος στην προετοιμασία για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο δεν πέρασε αδιάφορη από τον Λαπόρτα. Κάτι που έπεισε τον Ισπανό, να ζητήσει περισσότερα λεπτά για τον Γάλλο από τον Κούμαν. Για να το καταφέρει αυτό όμως, πρέπει να νικήσει Αραούχο, Λενγκλέ, Πικέ και Έρικ Γκαρθία.

Ο δεύτερος είναι ο νεαρός Ρίκι Πουτς. Αν και ο Ισπανός μέσος είχε πάρει μερικά παιχνίδια τα προηγούμενα έτη από άλλους προπονητές, ο Κούμαν δεν τρέφει ιδιαίτερη… αγάπη για το πρόσωπό του. O Μορίμπα είχε περισσότερο χρόνο από τον ίδιο πέρσι, ενώ Γκάβι και Γκονζάλεζ χαίρουν μεγαλύτερης εκτίμησης από τον Ολλανδό. Όπως και να έχει, ο Κούμαν εκτός και αν κατακτήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να θυμηθεί και αυτά αν θέλει να ανανεώσει στο «Καμπ Νου».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ