ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μόντριτς υποκλίθηκε στον «σούπερ Μάριο» της Κροατίας!

Μόνο τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, για όλα όσα έζησε με τον Μάριο Μάντζουκιτς στη «χρβάτσκα».

Ο Μόντριτς υποκλίθηκε στον «σούπερ Μάριο» της Κροατίας!

Η Κροατία είχε μία «φουρνιά» από ποδοσφαιριστές που έκαναν πράγματα και θαύματα. Από αυτούς πρώτος και καλύτερος στη λίστα είναι άνετα και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Λούκα Μόντριτς. Παρόλα αυτά από κοντά θα μπορούσε να πει κανείς ότι βρίσκεται και ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Ο παλαίμαχος -πλέον- φορ φόρεσε τη φανέλα μερικών σπουδαίων συλλόγων. Βόλφσμπουργκ, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μόνο μερικές από εκείνες που μαζί τους «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα. Εκτός αυτού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν μέλος της ομάδας της Κροατίας που έφτασε μέχρι και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αν δεν ήταν η Γαλλία στο δρόμο της «χρβάτσκα», τότε τα δεδομένα και η ιστορία μπορεί να ήταν αλλιώς σήμερα. Παρόλα αυτά τίποτα δεν αναιρεί την σπουδαία καριέρα του, κάτι που παραδέχτηκε και ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης με δηλώσεις του, τονίζοντας πέρα από το μεγάλο ταλέντο του, πόσο μεγάλη καρδιά έχει!

«Ο Μάντζουκιτς είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Είναι σπουδαίος. Όλοι όσοι δεν τον ξέρουν νομίζουν ότι έχει συνέχεια νεύρα ή ότι του φταίει κάποιος ή κάτι! Αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ ωραία καρδιά. Του εύχομαι όλα τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Έκανε μία σπουδαία καριέρα», τα λόγια του Μόντριτς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Μόντριτς τα... σέρβιρε και ο Μάντζουκιτς τα κάρφωνε! 

O Μόντριτς τα… σέρβιρε και ο Μάντζουκιτς τα κάρφωνε!

Η εθνική ομάδα της Κροατίας για πολλά χρόνια είχε αρκετούς σπουδαίους παίκτες από το κέντρο και μπροστά. Οι περιπτώσεις των Λούκα Μόντριτς και Μάριο Μάντζουκιτς είναι οι πλέον χαρακτηριστικές. Ο βραχύσωμος μέσος έβρισκε σε πολλές φορές τον υψηλόσωμο φορ και εκείνος είτε με το κεφάλι, είτε με κάποιο άλλο μέρος του σώματός του έστελνε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Κροάτες πανηγύρισαν πολλές νίκες χάρη στο εν λόγω δίδυμο. Πλέον μένει μόνο ο Μόντριτς να κρατάει ψηλά τη σημαία των… παλιών για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα μπορεί και αντέχει!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ