ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβερτον

Οι Τούρκοι δεν σταματούν στον Πιάνιτς, θέλουν και Χάμες!

Το καλοκαίρι πέρασε, ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε στην Έβερτον και πλέον η Μπασακσεχίρ θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του ως δανεικό!

Οι Τούρκοι δεν σταματούν στον Πιάνιτς, θέλουν και Χάμες!

Ως προτεραιότητα έχουν θέσει την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες οι ιθύνοντες της Μπασακσεχίρ. Οι Τούρκοι, μετά την σπουδαία προσθήκη του Μίραλεμ Πιάνιτς στο πρωτάθλημά τους, θέλουν να φέρουν ακόμα ένα μεγάλο αστέρι στα γήπεδά τους.

Μπορεί για τα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου η περίοδος μεταγραφών να έχει ολοκληρωθεί, όμως υπάρχουν ακόμα μερικοί «ενεργοί« στην αγορά. Στην Τουρκία, όπου το «παράθυρο» κλείνει στις 7 Σεπτεμβρίου, μερικές ομάδες εξακολουθούν να είναι σε εγρήγορση. Παραδείγματος χάρη, η Μπεσίκτας έριξε την «μεγάλη βόμβα» της ανακοινώνοντας τον δανεισμό του… ξεχασμένου Πιάνιτς στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, αυτό έγινε μετά την λήξη της 1ης Σεπτεμβρίου στην Ισπανία, ενδεικτικό το πόσο του… πεταματού είχαν τον Βόσνιο χαφ οι «μπλαουγκράνα».

Κίνηση αλά Πιάνιτς με Χάμες ψάχνει η Μπασακσεχίρ!

Η συγκεκριμένη συνταγή μάλλον άρεσε και σε άλλες ομάδες της Τουρκίας, με την Μπασακσεχίρ να θέλει να «αντιγράψει» τους «αετούς». Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Ισπανία και την Αγγλία, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στην Έβερτον για τον Χάμες Ροντρίγκες!

Η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τα «ζαχαρωτά» για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε στις αρχές του καλοκαιριού. Κάτι που έγινε προς απογοήτευση του Κολομβιανού σταρ, ο οποίος ένιωσε «προδομένος». Την θερινή μεταγραφική περίοδο του 2020, ο Χάμες έγινε κάτοικος Λίβερπουλ μετά από 6 χρόνια στην Μαδρίτη και την Ρεάλ. Κίνηση που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος έπεισε τον Ροντρίγκες να μετακομίσει στην Αγγλία.

Φέτος, πολλά ακούστηκαν για το μέλλον του Κολομβιανού. Τα περισσότερα σενάρια «έγραφαν» για αποχώρηση από την Αγγλία, με την Μίλαν να παίζει δυνατά. Υπήρχε επίσης και η επιλογή της… ρομαντικής επιστροφής στην Πόρτο, όμως τελικά ο Χάμες δεν άλλαξε πόλη αλλά ούτε και ομάδα.

Με την μεταγραφική περίοδο να έχει κλείσει στην Αγγλία, είναι ιδιαίτερα «χλωμό» να επιτρέψει την αποχώρηση του Χάμες η Έβερτον. Πόσο μάλλον με δανεισμό, κατάσταση η οποία δεν θα επιφέρει χρήματα στα ταμεία της. Ακόμα, με την Μπασακσεχίρ στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, είναι ιδιαίτερα… δύσκολο να δείξει ενδιαφέρον για μετακόμιση στην Τουρκία ο 30χρονος επιτελικός μέσος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ