Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστική αναβολή στο Βραζιλία – Αργεντινή!
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Οριστική αναβολή στο Βραζιλία – Αργεντινή!

Αναβλήθηκε το μεγάλο παιχνίδι Βραζιλία - Αργεντινή έπειτα από απόφαση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής.

05.09.2021 | 23:18

Το… θέατρο του παραλόγου στο Βραζιλία – Αργεντινή έλαβε τέλος για σήμερα. Ύστερα από απόφαση της Conmebol, αναβλήθηκε το μεγάλο ντέρμπι που είχε διακοπεί προηγουμένως. Θυμίζουμε πως η αστυνομία της Βραζιλίας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Σάο Πάουλο για να συλλάβει τέσσερις παίκτες της Αργεντινής. Ο λόγος ήταν υγειονομικού χαρακτήρα μιας και παραβιάστηκε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.

Τα πράγματα ήταν αναπόφευκτα, μιας και υπήρξε προσαγωγή και των τεσσάρων παικτών της «αλμπισελέστε»! Η ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής προειδοποίησε πως η Βραζιλία θα χάσει το ματς στα χαρτιά αν δεν συμμορφωθεί με τους κανονισμούς.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, Μέσι και Ντάνι Άλβες απλώς… γελούσαν με τα τεκταινόμενα. Διότι για γέλια πραγματικά είναι η κατάσταση. Τα αρμόδια όργανα δεν θεώρησαν ότι θα υπήρχε θέμα και άφησαν το παιχνίδι να ξεκινήσει με τους παίκτες της Αργεντινής να είναι παρόντες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αναμένουμε νέα ώρα για το Βραζιλία – Αργεντινή

Η αποστολή της Αργεντινής βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη Βραζιλία, έχοντας ταξιδέψει αεροπορικώς από τη Βενεζουέλα. Φαίνεται πως κατά την παραμονή τους όμως στη χώρα του καφέ δεν ειδοποιήθηκαν από κανέναν αρμόδιο πως ενδέχεται να προκύψει σοβαρό πρόβλημα με την παραβίαση της καραντίνας. Εν τέλει, το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε κανέναν και έτσι αναμένουμε νέα ώρα διεξαγωγής του ματς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Προκριματικά Μουντιάλ 2022
Exit mobile version