ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με μία ατάκα ο Σόλσκιερ «έψησε» τον Φαν ντε Μπεεκ να μείνει!

Παρά τις ενστάσεις που είχε ο Ντόνι Φαν ντε Μπεεκ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κατάφερε να τον πείσει να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι άλλο.

Με μία ατάκα ο Σόλσκιερ «έψησε» τον Φαν ντε Μπεεκ να μείνει!

Δεν έδωσε λίγα χρήματα για τον Ντόνι Φαν ντε Μπεεκ πέρυσι το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε πώς και πώς ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Όμως, κάτι τα προβλήματα που είχε μέχρι να προσαρμοστεί πλήρως, κάτι μερικοί τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της σεζόν και κάτι ο σκληρός συναγωνισμός τον άφησαν τις πιο πολλές φορές στον πάγκο.

Κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον Ολλανδό. Εκείνος από πλευράς του προσπαθούσε να κάνει ό,τι καλύτερο γίνεται. Να τα δίνει όλα στις προπονήσεις και να κάνει υπομονή. Όχι και το πιο εύκολο αν σκεφτεί κανείς πως στον Άγιαξ ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Στον «Αίαντα» είχε μάθει και είχε συνηθίσει αλλιώς.

Τα νέα δεδομένα δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμα. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που όταν έπαιζε ήταν σχεδόν πάντα μέσα στους διακριθέντες. Ακόμη και έτσι δεν είχε σκοπό να τα εγκαταλείψει. Μέχρι που ήρθε και η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο που κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή στο «Ολντ Τράφορντ», όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπός του.

Παρόλα αυτά εκείνος συνεχίζει να πιστεύει στον Σόλσκιερ και στην ατάκα που του είπε για να τον… ψήσει να παραμείνει στην ομάδα.

«O Σόλσκιερ ήρθε μία μέρα και μου είπε: “Θέλω να μείνεις στην ομάδα”. Τον εμπιστεύομαι για να πω την αλήθεια. Αν δεν με χρειαζόταν πραγματικά θα μου το έλεγε, ώστε να βρω και εγώ την επόμενη ομάδα της καριέρας μου. Έχει ένα ειδικό πλάνο για εμένα. Το μόνο που μπορώ να κάνω ως τότε είναι να δουλεύω σκληρά, ώστε μια μέρα να δείξω σε όλο τον κόσμο τι πραγματικά μπορώ να κάνω», ήταν τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Πιστεύει πολύ στους παίκτες του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ! 

Πιστεύει πολύ στους παίκτες του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ!

Το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παίκτες για όλα τα… γούστα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι μέσα στη λίστα των ομάδων που θα πάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκάθαρα!

Μάλιστα, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φέρεται πως είπε στους ποδοσφαιριστές του -για τους τονώσει το ηθικό- ότι έχουν καλύτερο σύνολο από εκείνο του 1999 της Γιουνάιτεντ, όπου ήταν και εκείνος μέλος. Για αυτούς που δεν θυμούνται η τότε ομάδα κατέκτησε το τρεμπλ! Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί για τους «κόκκινους διαβόλους».

Για να δούμε αν αυτό μπορεί να αλλάξει φέτος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ