Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Καρατέκα» Μπέιλι στο Καμερούν – Παραλίγο να… αποκεφαλίσει αντίπαλο (vid)
Video Hμέρας

«Καρατέκα» Μπέιλι στο Καμερούν – Παραλίγο να… αποκεφαλίσει αντίπαλο (vid)

Ο άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Μπέιλι άφησε για λίγο τις ποδοσφαιρικές κινήσεις και κόντρα στον άτυχο παίκτη του Καμερούν επιδόθηκε σε αυτές του καράτε.

07.09.2021 | 14:25

Το διάλειμμα των συλλόγων και οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων προσφέρουν πάντοτε πλούσιο θέαμα. Ενίοτε μπορεί αυτό να μη μένει μονάχα στο ποδοσφαιρικό του πράγματος. Αυτές τις μέρες έχουμε δει ωραία πραγματάκια. Λαμπρό παράδειγμα τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βραζιλία και στο παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ κόντρα στην Αργεντινή. Σουρεάλ καταστάσεις όμως είχαμε και στην Αφρική και πιο συγκεκριμένα στην Ακτή του Ελεφαντοστού. Πρωταγωνιστής εκεί ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Μπέιλι.

Ο 27χρονος στόπερ στην αναμέτρηση κόντρα στο Καμερούν βρέθηκε στο βασικό σχήμα. Στο 60′ δοκίμασε να ανακόψει τον αντίπαλό του όμως το έκανε κάπως… άτσαλα. Σήκωσε το δεξί πόδι και το έφερε στο κεφάλι του επιθετικού του Καμερούν. Ο διαιτητής τον τιμώρησε δείχνοντας του την κίτρινη κάρτα αν και μπορούσε κάλλιστα να δώσει και κόκκινη.

Δείτε το ανεξήγητο μαρκάρισμα του Μπέιλι που ευτυχώς δεν κόστισε ακριβά στον αντίπαλο του

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version