ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ξεκίνησε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις με την Έλτσε ο Παστόρε!

Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος είναι για φετινή πορεία της Έλτσε ο Χαβιέρ Παστόρε, όπως δήλωσε και στην επίσημη παρουσίασή από την ισπανική ομάδα.

Ξεκίνησε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις με την Έλτσε ο Παστόρε!

Πριν από μερικά χρόνια ο Χαβιέρ Παστόρε ήταν ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου. Γι’ αυτό το λόγο και η Παρί Σεν Ζερμέν τα είχε σκάσει χοντρά για χάρη του, ώστε να τον αποκτήσει από την Παλέρμο. Όμως, τα πράγματα για τον Αργεντινό δεν εξελίχτηκαν και τόσο καλά στο πέρασμα των σεζόν.

Έτσι, η Ρόμα τον άφησε ελεύθερο και εκείνος έδωσε τα χέρια με τη Λέτσε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Για τους Ισπανούς είναι ένα μεγάλο deal. Για τον ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για ένα πισωγύρισμα ή ίσως και την τελευταία του ευκαιρία, ώστε να βγάλει -επιτέλους- στο γήπεδο αυτά που περιμένουμε από εκείνον. Άλλωστε βρίσκεται σε μία ομάδα χωρίς πίεση και απαιτήσεις.

Η Έλτσε το μεσημέρι της Τρίτης (7/9) παρουσίασε το νέο της μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα στους εκπροσώπους Τύπου. Ο Παστόρε ξέρει τι πάει να πει πρωταθλητισμός και υψηλοί στόχοι. Κάτι αντιστρόφως ανάλογο από τη νέα του ομάδα. Παρόλα αυτά εκείνος με τις πρώτες του δηλώσεις φρόντισε να βάλει τον πήχη αρκετά μέτρα πιο… πάνω από το συνηθισμένο για την Έλτσε!

«Το ξέρω ότι οι στόχοι της ομάδας δεν είναι ακριβώς ίδιοι με τους δικούς μου. Γνωρίζω πως στόχος μας είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα και ότι ήμουν σε συλλόγους που είχαν άλλους στόχους. Παρόλα αυτά εγώ ήρθα εδώ πέρα με τη νοοτροπία του νικητή και να δώσω ό,τι χρειάζεται στην Έλτσε για να πετύχει.

Νομίζω έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Οπότε θα έλεγα ότι μπορούμε να τερματίσουμε από την 10η θέση και πάνω. Θα ήταν κάτι πολύ καλό για εμάς. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να παίζω καλό ποδόσφαιρο και ότι θα το ευχαριστηθώ και πάλι στην Έλτσε. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παραμείνει η ομάδα στη La Liga», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η μεγάλη κίνηση της Έλτσε με τον Παστόρε!

Η μεγάλη κίνηση της Έλτσε με τον Παστόρε!

Δεν τίθεται θέμα για το ταλέντο του Χαβιέρ Παστόρε. Όμως, τίθεται κατά πόσο θα καταφέρει να το βγάλει εντός αγωνιστικού χώρου και να βοηθήσει ουσιαστικά τη νέα του ομάδα. Η Έλτσε δεν είναι μία ομάδα που κάνει οικονομικά ανοίγματα. Οπότε οι άνθρωποι του συλλόγου το σκέφτηκαν αρκετές φορές και πολύ καλά πριν κάνουν δικό τους τον Αργεντινό μέσο.

Δεν επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση να πάρουν ένα τόσο μεγάλο ρίσκο για πολλά χρόνια. Έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια γι’ από κοινού συνεργασία, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Για να δούμε τι μπορεί να βγει από το εν λόγω deal και αν ο Παστόρε θα δικαιώσει τις απαιτήσεις και τις βλέψεις που υπάρχουν για εκείνον από τους Ισπανούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ