ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αντσελότι έχει στο μυαλό του μια Ρεάλ «φωτιά»!

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει θέσει ως στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας της Ρεάλ Μαδρίτης, δουλεύοντας για να «χτίσει» μια ομάδα που θα «πυροβολεί».

Ο Αντσελότι έχει στο μυαλό του μια Ρεάλ «φωτιά»!

Το καλοκαίρι που πέρασε δρομολόγησε την επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός έξι χρόνια μετά την αποχώρηση του, είναι ξανά προπονητής της «βασίλισσας». Βέβαια, η συγκυρία σε σχέση με τότε είναι αρκετά διαφορετική, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν. Κι αυτό γιατί η ισπανική ομάδα βρίσκεται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, μετά την εποχή Ζιντάν. Την ίδια στιγμή η πολιτική της, όσον αφορά τις μεταγραφές είναι αρκετά «σφιχτή». Προσπάθησε να του κάνει «δώρο» τον Μπαπέ, αλλά η στάση της Παρί δεν βοήθησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον έμπειρο προπονητή να μείνει μόνο με τον Αλάμπα ως προσθήκη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, ο Αντσελότι έχει δείξει πως μπορεί να πάρει πράγματα από τους… τελειωμένους του Ζιντάν. Ήδη, άλλωστε, ο Γκάρεθ Μπείλ έχει βρεθεί στη βασική ενδεκάδα της Ρεάλ και στα τρία της παιχνίδια στη φετινή La Liga. Πέραν τούτου, ο Ιταλός θέλει να αλλάξει αρκετά σε σχέση με τον «Ζιζού». Κυριότερο μέλημα του είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πετάει «φωτιές» επιθετικά. Όπως ακριβώς είχε κάνει και στο πρώτο πέρασμα του από τον σύλλογο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αντσελότι

Σε τι αριθμούς… κινείται ο Αντσελότι – Ο κρυφός «άσος» Βινίσιους

Την περσινή σεζόν η Ρεάλ σκόραρε συνολικά 88 φορές σε 52 παιχνίδια. Την ίδια στιγμή στο πρωτάθλημα βρήκε δίχτυα 67 φορές σε 38 ματς, η χειρότερη επίδοση της από τη σεζόν 2006-07, όταν βέβαια κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Φάμπιο Καπέλο. Ήδη ο Αντσελότι προσπαθεί να το βελτιώσει αυτό. Δεν είναι τυχαίο πως στα τρία πρώτα ματς με αυτόν στον πάγκο η βασίλισσα σκόραρε οκτώ φορές. Ήτοι 2,6 γκολ ανά παιχνίδι. Δηλαδή σχεδόν ένα περισσότερο από τα 1,7, που μέτρησε η ομάδα με τον Ζιντάν πέρσι.

Βέβαια το έργο του Αντσελότι δεν είναι εύκολο. Βλέπετε τη χρονιά του «Decima», η Ρεάλ είχε πάλι μέσο όρο 2,6 γκολ ανά ματς, μετρώντας συνολικά 160 σε 60 παιχνίδια. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο είχε στις τάξεις της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά κι έναν σαφώς πιο… ανεβασμένο Γκάρεθ Μπέιλ. Βέβαια, το ρεκόρ του έλαβε χώρα τη σεζόν 2014-15 με 2,7 γκολ, οπότε καταλαβαίνει κανείς πως ο «πήχης» είναι ψηλά.

Βέβαια, ο Ιταλός προπονητής έχει βρει ένα κρυφό «χαρτί» στη Ρεάλ. Ο λόγος για τον Βινίσιους. Ο Αντσελότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βραζιλιάνο επιθετικό, θεωρώντας πως μπορεί να «εκτοξεύσει» το σκοράρισμα του, αν καταφέρει να εκμεταλλευθεί τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός στο γήπεδο. Ο νεαρός άσος έχει γίνει ο παίκτης που οι αντίπαλοι δεν περιμένουν να σκοράρει, έχοντας βελτιωθεί στο έπακρο υπό τον έμπειρο προπονητή. Πλέον ο Αντσελότι ξέρει πως έχει βρει τον ιδανικό παρτενέρ του Μπενζεμά στο σκοράρισμα, αλλά για να «πιάσει» τους αριθμούς του πρώτου περάσματος του στη Ρεάλ, θέλει ακόμη πολύ δουλειά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ