ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Οι δηλώσεις Λαπόρτα για τη Super League είναι… μαχαιριά για τους φίλους της Μπαρτσελόνα!

Με νέες του δηλώσεις ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, δείχνει ότι είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για το μέλλον της ευρωπαϊκής Super League.

Οι δηλώσεις Λαπόρτα για τη Super League είναι… μαχαιριά για τους φίλους της Μπαρτσελόνα!

Νέες δηλώσεις όσον αφορά το μέλλον της ευρωπαϊκής Super League έκανε ο Ζοάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και ένα από τα τρία μέλη που έχουν παραμείνει στο Δ.Σ της λίγκας θεωρεί πως η ώρα της δικαίωσης τόσο για εκείνον όσο και για τους άλλους δύο ομολόγους του (τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Αντρέα Ανιέλι) φαίνεται πως είναι κοντά.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο ίδιος! Πριν από μερικούς μήνες οι «μεγάλοι» της Αγγλίας, αλλά και μερικοί ακόμη σύλλογοι, είχαν στα σκαριά τη δημιουργία μιας κλειστής λίγκας. Ενός πρωταθλήματος με τους καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, όπου θα έφερνε πολλά δισεκατομμύρια έσοδα σε όλους.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Μιας και από τη στιγμή που έγινε γνωστό το σχέδιο ο κόσμος, αλλά και τα ΜΜΕ αντέδρασαν και έτσι η ευρωπαϊκή Super League διαλύθηκε πριν καν πάρει σάρκα και οστά. Οι μοναδικές ομάδες, που μέχρι και αυτή την ώρα, την κρατάνε ζωντανή και παλεύουν για εκείνη είναι: η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους!

«Η Super League δεν έχει πεθάνει! Σε καμία περίπτωση! Ακόμα και τώρα είναι ζωντανή. Οι τρεις ομάδες που έχουμε απομείνει είμαστε σε καλή πορεία και φαίνεται πως νικάμε εντός των δικαστικών αιθουσών. Πολλές ομάδες περιμένουν να το φτάσουμε ως το τέλος, γιατί θέλουν να ενσωματωθούν στη νέα λίγκα, γιατί τους ταιριάζει γάντι.

H UEFA δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα! Ωστόσο, περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το τελικό πόρισμα από τις δικαστικές αίθουσες. Όλη η πίεση που ασκήθηκε και έλαβαν οι αγγλικές ομάδες είναι… άχρηστη από την ώρα και τη στιγμή που δικαιωθούμε και μπορούμε μετέπειτα να “τρέξουμε” το project. Αν η Super League πάρει σάρκα και οστά θα πρόκειται για το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό θέαμα στον κόσμο», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Γιατί ο Λαπόρτα (και η Μπαρτσελόνα) θέλουν τόσο πολύ μία τέτοια λίγκα!

Γιατί ο Λαπόρτα (και η Μπαρτσελόνα) θέλουν τόσο πολύ μία τέτοια λίγκα!

Δεν αποτελεί μυστικό. Κάθε άλλο. Τα χρέη της Μπαρτσελόνα είναι πολλά και είναι… γνωστά. Οι Καταλανοί από την ώρα και τη στιγμή που σταμάτησαν να πιστεύουν και να παράγουν δικούς τους παίκτες, έδωσαν πολλά εκατομμύρια ευρώ σε ποδοσφαιριστές που εν τέλει δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Παράλληλα, οι σπατάλες και οι δαπάνες τους ήταν πολλές παραπάνω από τα έσοδά τους. Έτσι, έχουν φτάσει να χρωστάνε περίπου ένα δις ευρώ! Ένα ποσό που τους απαγορεύει αρκετά πράγματα. Ένα χρέος που εξαιτίας του χάσανε τον Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, ο Ζοάν Λαπόρτα έχει ξεκινήσει το… ψαλίδι.

Ήδη τα έξοδα έχουν πέσει κατά πολύ και τα έσοδα αυξάνονται με σταθερούς ρυθμούς. Όμως, αυτό δεν ικανοποιεί τον έμπειρο δικηγόρο που θέλει να κάνει το μεγάλο κόλπο με την ευρωπαϊκή Super League. Κάτι που αν συμβεί θα φέρει πολύ και ζεστό χρήμα στα ταμεία της ομάδας. Κάτι που αν γίνει πραγματικότητα θα μειώσει κατά πολύ το χρέος του συλλόγου και θα τον φέρει σε μία νέα εποχή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ