ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ρονάλντο: «Φαβορί ξανά η Ίντερ – 30αρης ο Ζλάταν»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παρέδωσε ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, απαντώντας σε όλα τα «καυτά» θέματα που αφορούν τη Serie A μη κρύβοντας την αγάπη του στην Ίντερ.

Ρονάλντο: «Φαβορί ξανά η Ίντερ – 30αρης ο Ζλάταν»

Έξι χρόνια ήταν αυτά στην Ιταλία. Πέντε στην Ίντερ και ένα στην αντίπερα όχθη της ίδιας πόλης, στη Μίλαν! Ο Ρονάλντο έχει θα θυμάται όμορφες αναμνήσεις, στιγμές που στιγμάτισαν την πλούσια καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος και άλλοτε σούπερ σταρ του αθλήματος παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport απαντώντας σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα. Ευθύς, ειλικρινής και πάνω από όλα αυθεντικός, ο 44χρονος δεν έκρυψε ποτέ του την αγάπη του για τους «Νεραντζούρι».

Η αναφορά του ξεκίνησε πιο γενικά και το ιταλικό ποδόσφαιρο, το οποίο κατ’ εκείνον σαν προϊόν ακόμη υστερεί σε σχέση με την Premier League και τη La Liga. «Η Serie A βρίσκεται μερικά βήματα πίσω από τα πρωταθλήματα σε Αγγλία και Ισπανία. Η εθνική ομάδα όμως είναι εξαιρετική. Ο Μαντσίνι έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο με ικανούς ποδοσφαιριστές».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube  Ρονάλντο

Ίντερ πρωταθλήτρια βλέπει ο Ρονάλντο

Όσον αφορά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως θα ήθελε το τρόπαιο να πάει ξανά στα χέρια της Ίντερ. «Είμαι οπαδός της Ίντερ, διατηρώ μια ιδιαίτερη σχέση με τον σύλλογο και θέλω πάντα να κερδίζει. Το τελευταίο πρωτάθλημα ήταν υπέροχο, ανακόψαμε το σερί της Γιουβέντους. θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό. Όσον αφορά τον Λουκάκου είναι τεράστια η απώλειά του. Είναι δύσκολο να αναπληρώσεις το κενό του. Όλοι οι σπουδαίοι επιθετικοί έχουν πάει στην Αγγλία. Για μένα όμως και φέτος η Ίντερ είναι το φαβορί. Και ας έφυγε ο Λουκάκου, η ομάδα παραμένει ισχυρή.

Οι προσθήκες των Τζέκο και άλλων ακόμη καλών ποδοσφαιριστών δίνουν νέο ενδιαφέρον στην ομάδα» ανέφερε ο Βραζιλιάνος. Εν συνεχεία ρωτήθηκε και για άλλα θέματα. Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο 44χρονος τόνισε πως η απουσία του στοιχίζει συνολικά στην Serie A. «Ο Κριστιάνο ανέβασε επίπεδο συνολικά το πρωτάθλημα, είναι μεγάλη η απουσία του». Τέλος αναφέρθηκε και στους Ζλάταν και Ζοσέ Μουρίνιο. «Εξαιρετικός άνθρωπος ο Ζλάταν, βρεθήκαμε και γνωριστήκαμε στην Ίμπιζα. Δεν είναι 40, έχει σώμα 30αρη. Ο Μουρίνιο είναι ο κλασικός μεγάλος προπονητής. Πιστεύω θα βοηθήσει την Ρόμα να ανέβει επίπεδο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ