ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

«Βαρύ» κράξιμο του προέδρου της La Liga στην Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στο στόχαστρο του προέδρου της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, που τόνισε πως είναι πλέον το ίδιο επικίνδυνη με τη European Super League.

«Βαρύ» κράξιμο του προέδρου της La Liga στην Παρί!

Το μεταγραφικό καλοκαίρι που ολοκληρώθηκε άνηκε ολοκληρωτικά και δικαιωματικά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κι αυτό γιατί η γαλλική ομάδα πέτυχε κάθε στόχο που έθεσε μπροστά της. Πρώτα πρώτα κατάφερε να δημιουργήσει μια… Dream Team. Κι αυτό γιατί απέκτησε τους Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ, ενώ χρειάστηκε να πληρώσει μόνο τη μεταγραφή του Χακίμι από την Ίντερ. Τα δύο μεγάλα… κόλπα της, όμως, ήρθαν λίγο αργότερα. Αρχικά, με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα κι έπειτα με την παραμονή του Κίλιαν Μπαπέ στο Παρίσι, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Παρί κατάφερε σ’ ένα καλοκαίρι να «τελειώσει» τον ανταγωνισμό στις μεταγραφές, αποκτώντας σχεδόν ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά. Γι’ αυτό, άλλωστε, και θεωρείται πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Για να το πετύχει αυτό, βέβαια, δούλεψε σε «βάρος» της La Liga. Άλλωστε, από εκεί προήλθαν οι Ράμος και Μέσι, ενώ ο Βαϊνάλντουμ θεωρούταν κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος του ισπανικού πρωταθλήματος, Χαβίε Τέμπας σε εκδήλωση της Panini για τα αυτοκόλλητα της La Liga για τη φετινή σεζόν δε δίστασε να τα «χώσει» στους Παριζιάνους, τους οποίους χαρακτήρισε ομάδα-κράτος, αλλά και το ίδιο επικίνδυνους με την European Super League.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τέμπας Παρί

Τέμπας: «Ομάδα-κράτος η Παρί, το ίδιο επικίνδυνη με την ESL»

Ο Τέμπας αρχικά τόνισε πως του λείπουν παίκτες όπως ο Ράμος, ο Κριστιάνο και ο Μέσι, προτού αναφερθεί στην Παρί. Όταν έφτασε στη γαλλική ομάδα, όμως, πραγματικά «ξεσπάθωσε». Τόνισε πως αποτελεί πλέον μια ομάδα θρύλων κι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Έκανε λόγο για μια ομάδα-κράτος, ρίχνοντας «μπηχτή» για την ιδιοκτησία των Παριζιάνων, ενώ τόνισε πως θα σταθεί απέναντι σε κάθε τέτοια προσπάθεια, όπως ακριβώς έκανε και απέναντι στη European Super League.

«Μου λείπουν ο Σέρχιο Ράμος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μέσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει σαν να είναι ομάδα θρύλων αυτή τη στιγμή, ειδικά αν δει κάποιος και τις ηλικίες των παικτών της. Θα λύσουμε, όμως, το πρόβλημα της Παρί Σεν Ζερμέν. Θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε το ίδιο, ακόμα κι αν ο Μέσι δεν είναι εδώ. Θα δουλέψουμε απέναντι στις ομάδες-κράτη. Η European Super League είναι το ίδιο εχθρός μας με αυτές», ανέφερε ο Τέμπας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ